Vozija li je neko od vas hibridnu limuzinu i kakav je osecaj?Vole li picke da se voze u takva kola ili samo pristaju u cis benzinac?Ja kada bi imaja lovu i kad bi pojeftinili kupio bi jedan takav jer sto da vrljam bezveze lovu na benzin kad za tej pare mogu popijem ko covek u birtiju.Inace vozim golfa dvojku i do sad me sluzija verno ko pas i nadam se da ce nadalje.
Isli posle ujak i ja da trazimo tog "boru rovcanina" al kurac to bio neki deda od 70god tako da mu se ovaj vrv samo predstavio ko boro rovcanin, isti taj(samo sumnja nije dokazano) mu je jednom prodao i peglicu tj saobracajnu od peglice za 300 evra jbg
Vama Kosovarima samo da su kola da mož da sedne 40 ljudi uže familije
http://i75.photobucket.com/albums/i303/djmikeysmith/IMG_0191.jpg
Ja sam ovakvog nekog video, izgleda kao neka zezancija od lego kockica, meni lično.
Miki, ja sam u takvom jebo!
Svaka čast. Koliko li bi tek pičaka dobio da si bio u bmw-u E39 recimo....
Vozija li je neko od vas hibridnu limuzinu i kakav je osecaj?Vole li picke da se voze u takva kola ili samo pristaju u cis benzinac?Ja kada bi imaja lovu i kad bi pojeftinili kupio bi jedan takav jer sto da vrljam bezveze lovu na benzin kad za tej pare mogu popijem ko covek u birtiju.Inace vozim golfa dvojku i do sad me sluzija verno ko pas i nadam se da ce nadalje.
Hahahahaaah
A koji vam je najruzniji karavan od ovih sto se voze kod nas?
Svaki je na svoj nacin xD
https://www.youtube.com/watch?v=wHf2ejIZ44g
1900ks, o jebem ti sta su ljudi napravili.
Dal ima karavan??
Ako ima da ne kupim hehe kakav skec a
Dobar ovaj karavan od 1900 konja
Kupio sam konja
Divna zivotinja sto si je kupio jutros, posle si guzio neku picku evo sad ti kafu kuva
Dabome, ljubi brat :*
ja da imam sto mercedesa, opet bih imao deset konja
deset najmanje
Inshalah
ja da imam sto mercedesa, opet bih imao deset konja
deset najmanje
Ali samo pod uslovom da su konji braća!!!!
Imao sam konja jednom, zekan se zvao, deda ga prodao posle pijan nikad pare nije video
Isli posle ujak i ja da trazimo tog "boru rovcanina" al kurac to bio neki deda od 70god tako da mu se ovaj vrv samo predstavio ko boro rovcanin, isti taj(samo sumnja nije dokazano) mu je jednom prodao i peglicu tj saobracajnu od peglice za 300 evra jbg
ROVČANIN BORA Beograd
Telefon: Tel-A: 3288 725
Ulična adresa: Kolarčeva 8
Poštanski broj: 11000
Mesto: Beograd
Delatnost: Delatnost
Email:
Kontakt: nepoznat
Web adresa:
Alternativno ime: ROVČANIN BORA