Automobilizam

1. Mogu li podici saobracajnu ako imam onih kazni sto pise parking servis?

Ne moze u CG jos ako znaci nekom da napisem :(

2. GTD, mislio sam na švabu čojeka, ne na auto

3. Grdne ljude prave, ali dobra auta.

Američka nezavisna organizacija Consumer Reports koja se, u saradnji s kupcima, već 80 godina bavi analizama i testiranjima različitih proizvoda, drugu godinu zaredom proglasila je da najbolji automobili dolaze iz Audija.

U svom posljednjem godišnjem izvještaju koji je objavio Consumer Reports, najbolje ocjene dobili su automobili koji se prave u Audiju, a slijede ih kompanije Porsche i BMW.

:D

4. RS6 i S8 najbolji audiji

Q serija nek ga duva, Bmw takodjer

5. Које је ауто циганскије

АУДИ или БЕМВЕ или МЕРЦЕДЕС?

6. FRIZIRANI BEMVEJAC

Zajebavam se, najciganjskiji je onaj auto koji je neukusno ''tjuniran'' (nije diran motor, samo ga stavili na njega koješta, k'o u ciganjsku pljeskavicu).

7. Makaronac, pravio sam makarone s kačkavaljem i setio se tebe

8. Pozdrav za makarone i tebe majstore

9. Ova prica vristi "vozim kiu od 7 hiljada, jako sam moderan, nemam komplekse..."

10. Meni je najciganjskije auto ono sto cigani voze

11. A to je zaprezna kola

12. Космајац
    Ford Sijera nubine

http://classicfordsforsale.co.uk/wp-content/uploads/2015/06/10333807_672617992872105_5122177864398757780_o-1024x597.jpg

Ne znam, meni je Sijera jedan on najlepših Fordova. A i fina je za vožnju imao ima skoro 30 godina.

13. Stari mercedes najciganskije.
    Crnogorski Cigan > hercegovacki cigan

14. može se reći da su u pitanju klasični gabelji

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.