Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
oni su barem bili u nemačku, što se za tebe ne može reći xDD
XAXAXAXAXAXAXA
Živ'o sam u Nemačku od 3. do 7. godine, al nesmo bili ciganji pa da mož' dostanemo tamo. Kidisao sam ja posle kad sam srednju završio, do kraja sam bio u Švedskoj završio. A i tamo ima gomila ciganja, al rumunskih i bugarskih. Idu u nekim šarenim nošnjama i žicaju se za kintu.
Dje je sad Baron da vidi sliku sa vrha stranice?
Bmw marsovac najciganjskije auto uz kadeta golfa i mecke stare
Sivi bmw marsovac
Sa motorom 1.6 ili 1.8
Cetvora vrata
Steta ne mozes sad zbog loseg misljenja o Srbima koje su uspostavili oni sto galsno puse :(
Sad teško, ima puno arapa što glasno nešto drugo rade. Al' biće nešto valjda. Inače nije dobro glasno pušiti u fabrici, osetio onaj lik na svojoj koži.
Barone, ima li plin taj bemvejac?
Njemacko auto - gospodsko auto
Po te sto im smetaju moje malene dvije kutije na dan obicno nijesu dobre kore od banane.
Ovaj nema, miki
Po te sto im smetaju moje malene dvije kutije na dan obicno nijesu dobre kore od banane.
Šta si se uhvatio za ono? Ja sam lepo rekao da je lik dobio otkaz zbog pušenja u fabričkom krugu. Jbg, takvo je pravilo, a lik se posle još žali, kaže za ove da nemaju dušu.
Ovaj nema, miki
Kako nema, 'naš ti kol'ko to troši onda...
Klasican divljak, zbog takvih smo tu dje jesmo :(
:(
Miki, kakvo misljenje imaju o crnogorcima u svetu, je li iz najjace pozitivno?
I mene interesuje, uzi krug Niksicani.
Ne znam, nije bilo crnogoraca tamo. Znam iz zgrade i okoline što su bili srbi, sva 3 tipa bosanaca, makedonci, mađari, rumuni, bugari, turci...
A crnogorce sam jedino zapazio kada su pričali o nekoj pljački banke od pre 6-7 godina xd. Mislim to na vestima bilo, da li su uhapsili nekoga tad ili šta je bilo, ne znam.
Edit: i o Vučiniću su pričali nešto xd.
Xaxaxa Barone, izmjeri muda ta.