Ja nisam u CC-u, inače možda može tipa ono sedište za dete u sredinu možda. Ne znam koji je zakon sad, valjda da dok dete ne poraste do tipa 130 - 140 cm mora da se vozi u tome.
Pa moze i u ficu da stane troje dece nije to poenta, poenta je da ko ima klince ne kupuje cc i to je to. Sediste za klince je sire od obicnog sedista a ne od tog srednjeg inace
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kako to misliš? Nije dovoljno prostrano?
Ne moze troje da sedne pozadi
Ali ironican sam bio, to i nije auto za petoro
Troje đece valjda može. Za ostale me zabole kurac.
U sredini tesko i dete
Em sto je bas usko em dole kod nogu nije ravno nego ima ono izbaceno
Jbg onda.
Mogu vala u ove sa 5 siceva đeca, ostalima ako je tijesno nek izađu xxD
Ne znam jesi se vozio, bas je skuceno to srednje i jos izdignuto malo
Ja nisam u CC-u, inače možda može tipa ono sedište za dete u sredinu možda. Ne znam koji je zakon sad, valjda da dok dete ne poraste do tipa 130 - 140 cm mora da se vozi u tome.
Pa moze i u ficu da stane troje dece nije to poenta, poenta je da ko ima klince ne kupuje cc i to je to. Sediste za klince je sire od obicnog sedista a ne od tog srednjeg inace
E nijesam na to obraćao pažnju, mada kažem samo zato što passat jebe. Srednji sic jbg, za ukrasa da ne budu 4 xD
Pa coupe sa cetvoro vrata je majku mu
Sta ocekujete
Odlazim sa ove temw
Pa upravo to, to je za ukras bukvalno
Ili u pola teretnog recimo xD
Makaronac, ali ova 2 sica nazad imaju mjesta skroz ok, što je karakteristika svih pasata i skode superb naravno :D
Sta ocekujete
Pa ja rekoh-zna se sta je cc i cemu sluzi
Pda majku mu jebem :D
Shta kazhe GTD da li treba da se ubacuje čip u auto ili ne?
Konkretno racechip na to se odnosi zhelim da chujem profee odgovor!