Automobilizam

1. Moja švalerka vozi cc. Mnogo je dobar cc.

2. http://najboljiauto.com/wp-content/uploads/2013/08/alfa-156-crosswagon-q4.jpg

jel ova 156 krosvagon ima neko specijalno vešanje ili je kao i kod obične pa je samo malo povišena?

3. Ovdje je odskocila pa se podigla i imas osjecaj da je odignuta, a zapravo to je opticka varka miki na koju si ti nasjeo i takvi i glasaju za vucica :S

4. miki na koju si ti nasjeo i takvi i glasaju za vucica :S

Auuuu kako si me sad uvrijedio, ovo samo krv može oprat'. Niko me ovako u životu nije uvredio ccccc.

Ima da ti sipam šećera u rezervoar i od superba i od one fabije karavan što ćeš tek da uzmeš.

5. 147 i 156 nijesu loša vozila al su tolko isforsirana kod nas da su postala lejm.

Ne znam sta znaci lejm al nekako to su.

6. Soroš soroš šumadijski rok n rol

7. Neam pojma, ne b' to kupio nikad, čisto me ovako interesuje.

8. Evo stavih ljetnje i jos dvije pilot sport uzeh, da ne derem zimske po ovome.

9. Svaka cast legendo :D

10. Je l ima odredjen datum?

11. Valjda do prvog aprila zimske
    Trazi gtd kaznu

12. Pa prvi april ali niko normalan ne cepa zimske cim otopli

13. Jebes gume, kupice se :D

14. Tri sezone preteraju lagano kad ih zamenis na vreme

15. Kod nas su poostrili kazne od nove godine, sad sve duplo
    50 eura za pojas
    Zaustavljaju ko ludi
    Isto tako i gume zagledaju

16. Pa ne moras da imas zimske ako nema snega brt kakve veze ima dal gledaju

17. A i ovde su se nakotili ko kusi psi od kako su pomenuti izbori samo, od kako su raspisani i po selima stoje a kad krene zavrsna kampanja verujem da ce u dvorista i garaze da ulaze

18. Ma ima snijega ovamo preko rogoja i romanije kad se ide
    Jebes grad, i ne vozim toliko po gradu, sve mi na 3 minuta

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.