Automobilizam

1. У случају да ти неко дрпи таблице с кола, колико у Србији кошта да извадиш нове и која је процедура?

2. Mislim da moraju nove dvije tablice. Drugu otpala jedna na snijeg, imao samo jednu, ali nije moga' da uzme drugu istu takvu (iako je auto registrovano na njega), nego mor'o nove.

3. Ти што краду таблице, ломе ретровизоре, буше гуме, гребу кључем итд сматрам најгором сортом искомплексираних људи који не заслужују да се пореде ни са циганима чергарима из Румуније. Стварно да мирне савести пуцаш из пушке и одеш да спаваш ко јање.

4. Prijatelju su na dvojku ukrali lajsne i prednju masku i farove. Seljaci!
    Ja danas idem u Trebinje, pa sam nervozan da mi šta ne pokradu x)

5. Meni su krali:
    Kasetofon (2 puta). Kad nabavih radio/CD, prc!
    Krali su mi vunderbaum
    Krali su mi rotkapne

Šćeo sam i šarplaninca da nabavim lolo

6. И неко прође и изгребе му га шрафцигером све у круг и по хауби, озбиљан дуборез.

Да се није негде кретенски паркирао? Код нас ти је обичај такав... лоолло
    Прво дигнеш брисаче, ако упозорење не успе, пишеш порукицу или бушиш гуме, ако ни то не прође зовеш паука.

У случају да ти неко дрпи таблице с кола, колико у Србији кошта да извадиш нове и која је процедура?

Мислим да је око хиљаду-две, нисам сигуран. Никаква посебна процедура, дају ти нов број само.

7. Мислим да је око хиљаду-две, нисам сигуран. Никаква посебна процедура, дају ти нов број само.

Значи, ипак сипање шећера у резервоар лолололол

8. Ma ištampaj tablicu i zalijepi nazad, dok ne skupiš pare.

9. Ако си изгубио само једну онда тај фајзен, тури неки папир нешто боли те курац, ја сам тако возио мазду пола године.

10. Ja mislim da on želi nekome da skine tablice :D

Ćaletu pre par godina razbili suvozačev prozor da bi ukrali novogodišnju kapicu sa sedišta.
    http://www.licitacija.rs/upload/c0a683b50241c61183783c81b34a7620.jpg

11. Није се лоше паркирао Енеми, изгребали му га испред куће, на његовом прилазу за гаражу. Неко из чистог хира.

12. Ćaletu pre par godina razbili suvozačev prozor da bi ukrali novogodišnju kapicu sa sedišta.

Бар зна зашто су га разбили.
    Мени разбили прозор да би га разбили... Да су бар нешто украли па да знам шта је у питању, него онако, форе ради. Мада видим то се често дешава код мене у крају. Ни шампон да убаце. лололло

Није се лоше паркирао Енеми, изгребали му га испред куће, на његовом прилазу за гаражу. Неко из чистог хира.

Има разних дијабола...

13. Ja sam zato mislio da stavim folije, jedno 30%, nego mi nekako seljački, pošto 'oću da ga zadržim u fabričkom stanju. Šta vi mislite?

Imam tetejac, lovačku pušku, pajsera nekolika, a u autu držim ćuskiju, pajser i 2 noža. Nek izvole da kradu i lome, mamu im jebem.

14. Ја сам избеглица с' Косова, и знам да је доста мојих пријатеља (такође с Косова) доживело да им због таблице ПР изгребу ауто кључем... Брука.

15. ГТД, не разимем се много у моторе, јел ово висока цена за за овај мотор из 2001 године?

16. Uzeo bih ga za 2500, sviđa mi se R1, iako ne volim mnogo motore.

17. Ma brate, zajebi motore, tu se lako gine, jebeš brzinu i ubrzanje koje pruža motor kad si jednom nogom u grobu...

18. Ер један ил ни један.
    Нисам возио,ал тако кажу.

19. meni isto neko iz komšiluka razbio zadnje staklo ciglom...mnogo opasan baja, pokazao mi je...
    posle sam reko sam sebi bolje i da ne znam ko je jer bi mu tuko i ženu i decu i njega kad god ih vidim...
    koje kukavice jbt

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.