Automobilizam

1. Jbg brt. Isti kurac kao lagune itd. Da bi prešao 300 000 njima, treba da suneš jedno 10 000 evra na popravke xd.

2. Pa ulazi i u juga isto preci ces 300 hiljada o cemu pricas ti lol

3. Jugo je isto dosta izdrzljiv

4. Fala Bogu da jeste. One stojdže sa okruglim farovima isto jebu. Eno ga komšija jedan je skoro 40 godina imao.

5. Jebi mi oca ako nijesam ja najludji sto ista na gluposti odgovaram xaxaxa

6. Hahaha ja se sprdao brt kakav jugo jebeni

7. Znam brate, ne odnosi se na tebe xD

8. Pa i ja sam mikiju rekao da se sprdam brt xd

9. Iju iju, pa zar u juga i stojdžu da ne verujete cccc. Zajebavam se, ne verujem ni ja.

10. Kakva psihodelija jebem ti rate majku

11. https://www.youtube.com/watch?v=SExKaujEf7I

evo gtd ćera kamijon, polovi brzine ko đontra volta boktejeba

12. Kako leti ruka, malo sam popio jbg.

13. Đeste braćo napaćena? Pazario sam prije koji mjesec Škodcu oktaviju A5 2007. godište, pa ima pun kurac nekih dugića nemam pojma čemu služe ni kako ih koristiti, dođe mi da uzmem čekić polupam one lampice što ne trebaju. Pa me interesuje imma li gdje uputstvo da se skine za upotrebu? Generalno sam zaddovoljan autićem. Nije golf, al jbg.

EDIT:

SENZORI ZA ZATAMNJIVANJE RETROVIZORA,TEMPOMAT,
    BOARD COMPUTER,12 X AIRBAG,
    PODEŠAVANJE VOLANA,SREDNJI NASLONJAČI ZA RUKE ,
    ESP - SISTEM PROKLIZAVANJA,EL.PODEŠAVANJE FAROVA,
    EL.PODIZAČI STAKLA,EL.PODEŠAVANJE RETROVIZORA SA GRIJANJEM,
    *MAGLENKE,
    Ništa od ovoga nisam ni proveravao, bilo mi bitno da je motor dobar, i ne sviđa mi se što ia toliko elektronike al ajd, nego sad me interesuje kako se šta koristi

14. Brt pola od ovoga auto sam pali kad zatreba ili se ne pali uopste poput naslona za ruku xd

Otvori kasetu i vidi da li ima uputstvo, 99% je tu

15. Vrv ima uputstvo, ako slucajno ne nadjes dodji pa cu/cemo ti objasniti kako sta nisi glup jebiga

16. Koji ga kurac stavljaju u oglase onda, nisam slijep, prevaranti švercerski. Nema uputstva i nema servisne knjižice.

17. Hvala ti miki, al ja od englekog znam samo što se u rambu i tajlandskom boksu pominje. Opet kažem, hvala.

18. Tako brate rođeni. E hvala ti mnogo. Da ga ja, da prostiš, ne nabadam..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.