Automobilizam

1. Brate ispod volana ili sa strane ces naci polugu koju kad opustis mozes namjestiti volan gore dolje u dubinu itd.
    Tempomat ti je na rucicu zmigavca i pise ti sve na nju.
    Bord kompjuter to godiste vjerovatno na ivicu samu rucice brisaca listas gore i dolje, a sa donje strane imas dugme pomocu koga ulazis u menije.
    Maglenke kad upalis svjetla povuces rucicu prema tebi. Jednom palis prednje a i drugi put zadnju palis.
    Vjerovatno znas za podizanje i spustanje stakala i sam. Ako drzis kljuc na zakljucavanje duze podigne ti sva stakla ili na otkljucavanje duze spusti.
    Retrovizori ka dzojstik namjestas, imas L, R i za grijanje.

2. E, fala i tebi, ovo oko borda mi je najviše trebalo. Jebo mu ti čvorka, kad ja na golfu palio samo svjetla i ponekad ventilator pa ti se sad snađi. Samo ćaća viče nemoj jebo te bog obatali.

3. Golf munja nebeska.

4. Mada, ja imam onu lajt varijantu 1,3 pa mi malo neobično sad kad dodam gas da pored toga što promijeni zvuk i brzinu poveća.

5. E imamo parking servis odavno ali nikad nijesam placao pa da pitam.
    Sto znaci ono u zonu 1 max zadrzavanje 60 minuta, znaci li to da poslije 60min ne mogu opet kucat poruku i sta cu onda sa autom?

6. Kod nas je fazon da moraš da promeniš zonu tj. da preparkiraš kola.

7. Kako glupo jebem ti xaxa
    I vi sto placate ostavite sve sto radite tada da bi kruzili autom opet?

8. Ili odem u javnu garažu / javno parkiralište (50-100 kinti po satu bude) ili parkiram kola kod neke zgrade gde se ne plaća pa ako je relativno blizu pičim peške.

9. E ja vala ne placam, samo jedna kazna stigla :D
    Ok je sve to osim max zadrzavanja, dje cu poslije sata sa autom, ka da nemam preca posla a jos placas nekome.

10. Vrlo malo prve zone ima, makar u beogradu. A i to sto ima-koji ces kurac tamo. Ima na nbg sve sto coveku treba

11. U Podgoricu 6-7 ulica ima sig. No nebitno, obicno ti je auto na oko i jebe ti se.

12. Inače a propo molbe za pomoć vas koji ste najavili dolazak u USA. Ja sam glavni u Čikagu za naše. Rod Blagojevich mi je kućni prijatelj i dosta uticaja imam kod njega obzirom da sam mu pomagao kada je hapšen. Mogu vam odmah dati posao, smeštaj i sumu na zajam za početak. Potražite Ljiljanu u konzulatu u Čikagu, plavuša od nekih pedesetak, i pozovite se na mene, nema problema

13. Mucno je to sto radis

14. Otkud tebi kredibiliteta da se javljaš na ovakvu temu kao tatinog sina koji troši tudje pare i radi (ako radi) poklonjen posao. Kada samostalno stvoriš imetak od nule, možemo pričati, ok?

15. I M E T A K
    M
    E
    T
    A
    K

16. Potražite Ljiljanu u konzulatu u Čikagu, plavuša od nekih pedesetak, i pozovite se na mene, nema problema

Hahaha vec vidim situaciju rasni upisao faks, preturio se za work an' travel, otišao u čikago, startovao neku plavušu u konzumu u čikagu, kaže LJILJO JA DOŠO, ona u fazonu waaaat?, ŠTA VAT TEČA ME POSLO TE ČA!

-Sekjuuuuritiiii ve hev a situejšn hir!

17. Čekaj tečo šalu na stranu, ti si neki rukovodeći preko?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.