Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Odlična antikampanja gorivo mafije.
Zapitajte se kakav je to lobi, ovi što još uvijek održavaju auta na gorivo na vrhu. Dobro se zapitajte, a tek koliko na nama peru pare ovi prokletnici što drže benzinske pumpe, kakva nam govna sipaju u kola. Bar ovamo kod struje, nema tolike malverzacije kao kod goriva. Zato moj glas ide za kola na pogon kao što je Tesla.
Hvala
Vazda si isa u korak sa vremenom.
https://www.cdm.me/wp-content/uploads/2017/04/17903445_808810119266997_8187858144658382420_n.jpg
Za vjek i vjekova
https://imgur.com/YMIDDyj.jpg
VAZDA BRATE
https://s27.postimg.org/x8s3bh6mr/image-0-02-05-ef66292436f4cee37e73918fb493d8b052.jpg
Reno Espejs 3 2.2 dti 113 ks ili 1.9 dti (možda čak i 2.0 benzin - plin) neko 97'-00' godište valja li čemu? Šaran/Alhambra/Galaxy su mi skuplji nešto, a Espjesa ima dobrih i dobra je ponuda za sitnu kintu neku. 806/Evansion/Ulysse prve generacije su mi isto interesantni, mada je teže naći dobar. Ili neki sasvim stoti model? Običan kombi mi ne igra ulogu jer mi treba da imam i sedišta kad mi zatreba i da mogu da ih povadim za robu.
Nemoj da se zajebavamo i pravimo da nisi srpska sirotinja i da možeš da istrpiš sedamdeset soma za registraciju 2.2 motora ;DD
Oko 50 000 je za starija kola. Ne bih plaćao sam xd, mada i onako ja i ćale plaćamo 2.2 hdi, nego, fazon je da sa 3 drugara treba da vidimo da otvorimo svoj servis tako da bi delili troškove za to sve. U principu lokal imamo, alata imamo od kuće koliko oćeš, delova nekih imamo što polovnih, što što ćemo nabaviti i nove (možda čak i trgovinu uspemo da otvorimo za računare, projektore itd. da li sada ili kasnije, videćemo), sada pokušavamo da nađemo neki kombi iole solidan, a da nije preskup. Šaran/Alhambra/Galaxy su preskupi ako su u dobrom stanju, nekako ovaj Espejs deluje kao dosta dobar, makar za neki period od godinu - dve, kao prelazno rešenje.
Edit: naravno, ukoliko dobijemo papire i dozvole sve xd.
Neverovatno je opet, koliko je sa druge strane u Americi sve u vezi kola-jeftino. Polovnjak ko čaša za dve, tri hiljade dolara, koji tamo košta duplo i više. Nameću vam takse kao da uživate švajcarski standard!
Bilo je samo pitanje vremena kad ces kupiti MPV :D
Može li se u Srbiji zaraditi polovan auto jednomesečnim radom? To je isto jedan od parametara životnog standarda gradjana
Konzerva na 4 točka ne vredi više od mesec dana bilo kakvog posla!
Tek ćemo da se češemo za ove takse za dozvole itd. Realno što se taksi tiče, kontam da će one biti tipa 60-70% ukupnog budžeta za otvaranje servisa.
Samo za posao, da ne radimo kopir aparate (a i za nabavku će trebati, ako bude bilo i za prodavnicu), ladno bih ovu 406-icu koristio bez frke.
Jedino poslanici, neki državni uhljebi ili jači privatnici. A obični radnici, sa jednomesečnom platom, eventualno jugo ili neka druga zastava.
Pricajte malo kako je sve propast, tesko se zivi, pokrepa se i slicno pls.
Pa brate i 406 je karavan, ima mjesta masu, manje je grdan, a vec za njega placas 500e registraciju. Sto je puno. Posebno ako razmislis da bi te pare davao opet i na reno jebeni 20 godina star.
Ne mož' da stane više od jednog kopir aparata u 406, a meni bi trebalo kad idem u nabavku bar 3 komada, što u espejsa može da stane. Jebem li ga, moraću da pregledam i pikapove ili kombije neke, mada znam da su skuplji.
Bice jedan vise rover sd1 izgleda :D
Saran brate grdilo mjesta ima, reno ka reno, 2.2 slab je na stranu registracija.
Ako bude bilo para, biće šaran ili neki ozbiljniji kombi tipa mercedes vito. Ako ne bude, onda snalaženje jbg, dok se ne skupe pare voziću 406-icom šta treba i ovaj jedan drugar ima omegu karavan.
http://svijetauta.net/2017/04/13/ovaj-autic-kosta-poput-najprestiznije-audijeve-limuzine/
jel ima neko ovaj autić, da se opari fino?