Automobilizam

1. Pa ovo je il' redizajn unutrašnjosti ili je ovakava unutrašnjost samo za karavan verziju. Ne razumem se nešto u Astone, ali onaj volan koji sam okačio se ugrađivao u Lagondu, gledao čak i na fifth gearu

2. Мени је симпатичан афто :/ Ал ови што су га возили и користили кажу да му електрика багује к'о српска администрација

Ispravka samo: Elektronika, ne elekrtika

3. Nekako mi izgleda kao auto iz starih SF filmova :)

4. Elektronika

Мислим, комплет електрични склопови, од основних попут фарова до дигиталне инструмент табле, сад сам збуњен

5. Pronađi engleza a da mu struja ne baguje i ja ti kupim takvog :)

6. Pronađi engleza a da mu struja ne baguje i ja ti kupim takvog :)

Šaljem ti broj žiro računa u pvt lolo

http://www.arielmotor.co.uk/

7. Land Rover 90/110, може? :Д

8. Мислим, комплет електрични склопови, од основних попут фарова до дигиталне инструмент табле

Aha, ok.

9. Šaljem ti broj žiro računa u pvt lolo

Lako tebi Stiže crni, ti imaš kacigu pa mož' da voziš ovo

10. Lako tebi Stiže crni, ti imaš kacigu pa mož' da voziš ovo

Vozio je i Klarkson bez kacige, posle su mu prišivali uši.

11. Vozio je i Klarkson bez kacige, posle su mu prišivali uši.

Al' on je Englez, znagi ružan je pa je ružan, sa ušima ili bez. Mi Balkanci smo dosta lepši, nije ovo za nas :)

12. Popižđeh. Danas iša' do Trebinja. Ko je prolazio tuda zna da je ograničenje 50 ili 70km/h. Tu je bilo 70. Budala ispred mene se prepala policije, pa usporila na 50. Ja normalno, bila isprekidana, pretičem. Izlijeće plavi patuljak sa radarom i stopira me.
    -Dobar dan, prekoračili ste brzinu.
    -Ođe je dozvoljeno 70, ako ne griješim. Koliko sam ja vozio?
    -Ne znam koliko ste vozili, ali ste preticali auto koje ide 50km/h.
    -Alo, čobane. Pa ja mogu da pretičem auto i sa 51km/h i sa 251. Ja sam vozio 70km/h, koliko je i ograničenje. Ili su možda tablu stavili vanzemaljci, ka' obično?
    -Dobro, dobro. Ovaj put samo opomena.
    -Zašta opomena? Za preticanje kola koja puze 20km/h ispod ograničenja? Da je sreće ti bi njega zaustavio, pa molio da te podmiti.
    -Možete nastaviti put.
    -E najbolje bi bilo kad ne bih moga'.

Sramota...

Приштевац
    Ma brate, zajebi motore, tu se lako gine, jebeš brzinu i ubrzanje koje pruža motor kad si jednom nogom u grobu...

Ma ne gledam za sebe. Nemam ni A kategoriju, a malo bi sjutra dao 2 'iljade za motor, pa da je od zlata lolo

Др Јанковић
    Мада сам већ предлагао мојима, треба да набавимо оне спајкове к'о амерички пандури за ове што јурцају ноћу, па кад се 3- 4 пута исеку почеће мало да мисле и да нам поред куће иду испод 40

Samo izliješ betonski ležeći i miran.

13. Kako on ne zna koliko si ti vozio a zna da je taj ispred tebe 50 na sat

14. Skočko, moš li đe nabaviti Golfa dvojku zelenoga na BIH table? Turbo dizel.
    http://www.dodaj.rs/f/c/WK/46X0gzZE/vitara.png

15. Radoje Cincar
    Kako on ne zna koliko si ti vozio a zna da je taj ispred tebe 50 na sat

Jer ne zna da koristi radar. Možda zna koliko sam ja vozio nego misli da sam budala.

16. Jel si ti nekad u životu platio kaznu ili se stalno izvučeš lolo

17. Pa nije izvlačenje, jer nijesam prekoračio ograničenje. Drugo je što je lik ispred mene vozio 20km/h ispod i ja ga pretica'.
    Jednom sam osta' bez vozačke 3 mjeseca, šćeo da bijem policajca. Od tada ne sjedam za volan sa 2 promila.

18. Ma brate, zajebi motore, tu se lako gine, jebeš brzinu i ubrzanje koje pruža motor kad si jednom nogom u grobu...

Мој зет је имао незгоду на мотору због које му је пола ноге буквално огуљено к'о од пилетине. Нит је био неиживљени клинац нит је јурцао између аутомобила. Јбг, излетео му лик који није поштовао право првенства пролаза. Да је био у колима, прошао би евентуално са улубљеним блатобраном, крилом, трапом и нервирањем око крпљења, а овако му је лим од тркалице огулио кожу с ноге и од тога се никад није сасвим опоравио. Џабе што си ти пажљив кад се нађеш у простору где врви од свакојаких, а то подразумева да кад тад имаш сусрет с неким ко је мање пажљив- е зато је увек боље имати сигурацију од метра лима ОКО тебе и наздравље.
    Е сад, можда нисам у праву, јер се иначе панично плашим да седнем на било шта веће од Томос зољице лолололол

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.