Automobilizam

1. Pa valjda 4. opcija.

1. brera
    2. 159
    3. v50

2. Bmw karavan nije opcija Skole

3. Kako uopste sastavis reci bmw i karavan?

4. Ili fiat i pouzdan, mecka i malo trosi i vagen a ruzan

5. Može mečka malo da troši. Zavisi koja

6. Benzina ne ni jedna, dizela da

7. Fijat jebeni pouzdan

8. Brera je otpala jer nije dobra, ima masu stvari da se uradi, zamijeni, utegne, treba mi još 2000€ da je dovedem u stanje kakvo ja volim da bude, 159 moram čekati iz Njemačke još mjesec dana (natovario debil jutros sva auta i krenuo i nije stavio alfu, popizdio sam opasno), volva mi daje bukvalno džabe, bimera takođe. Smeta mi što bmw nema tempomat, inače mi je ljepši od volva svakako. Volvo ima super opremu, 2.0 dizel pežoov sa 136 konja, 6 brzina, tempomat, taman ono što je meni potrebno plus što je komplet servisiran i nemam ulaganja u startu kao sa brerom. Tako da mi je trenutno ostalo malo viška para pa ću da sredim ovu alfu 147 što imam, nju da gonim po gradu i to.

9. C220 150 konja bg i nazad u solidnoj gužvi 4.9. Istina, mazio sam je i 6 brzina ima
    Juče vozio drugu engleza za Bg da proda E280 3.0 da l 200 konja il 190 na 15 izadje
    Silovana jer lik već dao pare XD

10. Solidno bačene pare te što su ti ostale

11. kad bi se pobili dotaši i automobilaši to bi mrtva trka bila

12. Ma ne treba puno, trebam diskove i možda karike i možda 2-3 klipa i to, to je 3 sata posla :P

13. Nisi skapirao. Moze al moze i bmw karavan isto...ne ide jebes ga

14. bosko daj neki dobar bmw do 8000e

15. Dobar je bmw, ne zajebavaj.

16. Za 3 mjeseca ću svejedno neku budalaštinu opet uzeti, jebiga hahaha

17. A jbg brt ja se vise vezem za auto nego za zenu

18. Nemam tijeh problema, jedino mi je žao amga što je stari slupao, njega prežaliti ne mogu. A i ja volim te trange-frange :D

19. Bosko Simic
    A jbg brt ja se vise vezem za auto nego za zenu

Ovo majku mu jebem

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.