Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne znam, ja previse dobro odrzavam auto da bih ga prodavao. Sanse nema da te pare izvucem jbg
Koliko sam para dao tako xaxa ali opet mi je zao najvise zbog auta, dodje mi zaplakat pa da je tranja od 200e eto kako se vezem.
Passata necu prodavat sig dok se ne zaljubim u neku masu ljucu masinu a bice mi zao i tada znam sig.
Ja sam pasata do sada mogao 5 puta da zamenim i da dobro prodjem al ne mogu jbg. Sto kazes dok ne naidje nesto da se zaljubim tipa nova e klasa xd
Ti ne možeš voziti E klasu kao tvoju a da ne bude presmešno mada znaš to xd
Ugojicu se brt. Vec sam 7-8kg
Ljudi Clio ili Corsa? Samo benzin dolazi u obzir...
koja generacija
Godište?
Clio 2, valjda je corsa 3, godište 2004-5
https://res.cloudinary.com/carsguide/image/upload/f_auto,fl_lossy,q_auto,t_large/v1/editorial/2002-Renault-Clio-Sport-172.jpg
http://www.kfz-kleinanzeigen.com/export/54974448.jpg
Isti kurac.
Korsa malkice pouzdaniji dizel.
1.3 cdti im je valjda najbolji, tako cuh
Jel sam reko dizel ni pod tačkom razno, naročito ne opel. Jebo mater koja sam sirotinja, prodaću bubreg pa da kupim hondu akord ko čovek.
To bi bila jedna od gorih investicija posle prodaje bubrega xd
Korsa brt
mozda bolje pola benzinca za te pare? kakvi su im benztinci
Bolje sigurno. Imam i da ti preporucim pola odlicnog za male pare
Pseto, šta voziš?
Bolji je polo.
Bolji bez dileme
Pasata prov, jebes li me nesto?
Meni je klio lepši, jebem li ga. Što se tiče pola jedva sam se rešio jednog vw krša samo mi fali drugi. Nego vozim na poslu pandu već par dana, simpatična igračka za grad, al fali joj snage kad vidi brdo.
ma jok, onako. smešno mi što nema stranice na ovoj temi bez gtd-a.