U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Joj jedva čekam sutra duzmem volvoa i da pustim acu lukasa i da vozim pičku jednu dobru ovako što voli da se vozi do udaljenih vikendica u planinu dok sluša acu lukasa
Sad si pao u mojim ocima skocko...
Ti jedino pasuješ u njega posle ML-a lolo
Des prove
ahahahah a što pseto, biće to divna promena posle korse, astre i alfe :D
Elem, konačno su danas popravili astru, jebem ih usta, 5 setova kvačila u 10 dana su zamijenili, vidjećemo koliko će ovaj trajati. 3 kilometra je zadnji trajao xD
Ja bi vozio mini morisa, kolko do jaja auto
Ne mislim na kola nego si rekao da ne jebes sa strane mislio sam da si fin patrijarhalno vaspitan :(
Prove onaj sa britanskom zastavom na krovu jel da?
Pa nisam ni rekao da jebem, brate, idemo na seminar neki poslovno sutra pa načelnik rekao da povezem i nju
a ne, crveni ili crni, nisam hipster da vozim taj s brit zastavom
Samo automatik za tebe
Novo ili polovno? Koje marke?
Električar uzmi u neko razmatranje i pežo 206 ili škodu fabiju, isto su korektni autići. Između korse i klija benzinaca ti je svejedno, gledaj koji je manje krš.
Ironija je sto sam bio ironican a sada nisam sad sam se stvarno razocarao haha
Ko moj kum ludi dosao na mesec-dva iz njemacke i neka mala se przi na njega strasno i jebali se i on kao moram da joj kazem da se ne zaludjuje zaljubice se...ja ga gledam da mu nisam kum samar da mu zalepim jebi bre to i cuti ko te pita sta dan ti ludi jebem. Mnogo dobar lik, ne valja to
I moj cale blesavi isto, ja se dogovorim da prodam auto on sutra pre primopredaje otera auto na servis izmenja sve sto treba i servis odradi kaze dodjes mi 350e kako coveku da damo auto onako...fras sam dobio pisao sam ovde cini mi se
Nov valeo, 130€ sa rukama.
http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1899#post_3760259
HAHAHAHAHA a nije to to bez mikija evo priznajem
Stavio sam bubreg na kupujem prodajem, sad čekam žrtvu...
Pretpostavio sam da je valeo xd, na mondeu je isto frka bila odmah pošto je uzet, mada nije baš 5 setova u 10 dana.
Edit: ps pa bira između dve krntije, daj da mu lepo dodam još dve xd. Možda nađe neki kršten primerak ako bira između 4 auta. Električar, za koje pare uzimaš auto?
A evo i mondea hahahahahaah
I j kvacilo moram i stope, astra isto popularna somika sw, inace malo trosi.