Automobilizam

1. A ne zajebavaj da ne mozes original u Bosnu nac. Ima sam telefon nedje od lika sto djelove iz Njemacke dovozi po narudzbi, mozda okrene i na Doboj, ionako se kroz Hrvatsku smoris ako 200 ne vozis :D

2. I mene ce cekat isto xaxa samo se bojim ocu li umjeti ili bolje da trazim nekog ko ne pije evo nijesam pametan :(

3. Ima ovde likova koji to rade već godinama....

4. Pa to brate, cesto idu i jos jedan nacin da ne kupujes fals :D
    Vjerujem da se radi o nizu reklamacija ali bolje i alaliti te pare nego krv propisati a na kraj opet kurcina kad dva dana prodju.

5. ma boli me kurac, platio sam im i neka mijenjaju dok ne dobiju normalan set :D

6. A kontam sad kod njih si i kupovao xaxa
    Jebe ti se ali 7 je vele srecni broj.

7. Probaj da odes i ne budes fin. Kod mene upali svaki put xd

8. Prije mjesec komsiji prvom crkne akumulator, marka neka tamo, 15 dana prije garancije i aj budem kuci ja i reko da ga povezem. On naravno iz radnje izlazi ka posran jer su mu rekli da treba akumulator i auto prvo u automoto da ispituje i da mu daju potvrdu da nije do njega mada praksa nije da prihvataju reklamacije takve xaxa. Inace i meni su slicno jednom govorili xD
    A zao mi tako kad poseru nekog jebeno xaxa. Reko druze ovo odje je racun i garancija a ti mene vracaj sad pare moje, ne zelim vise kontakt sa ovim lomovima koje prodajes. I na kraj ovaj nudi da ce mu dati popust na vartu ako oce, a komsija ovaj poce pricu kako ga cudi da mu je crko akumulator jer je sig bas ta marka medju jace ulozeno-dobijeno itd. itd. Jebao me otac ocin sto sam ista govorio.

9. Brt ja sam skoro pricao ovuda: mogu da dodjem lepo i lepo se dogovorimo da mi das drugi/grugo nesto ako ne radi a mogu u sekundi da vise ne budem fin i sam uzmem sta ocu pa slobodno biraj evo ja cak mozda i vise volim drugi nacin dosadno je kad je lako

10. Naravno brate od njega to zavisi jbg.

11. Ma nema potrebe, znaju ko sam i šta sam, ne jebu garant, jednostavno dijelovi su krš i jebiga, ide me neki maler, rekoh da ću reklamirati dok ne bude kako treba i oni su svjesni toga :D

12. Šteta što nije plin

13. Kako bih ga posjedovao. Odma bi izasao i tender za nove presretace xD

14. Može li neko molim vas da izdvoji malo vremena i da mi napiše za svako ovo auto koji im je najbolji motor, koji su najbolji modeli od tih generacija (dakle održavanje, koji dijelovi, potrošnja i ostale stavke)
    I koje bi vi uzeli od ovih vozila
    Dakle to su vozila uglavnom od 2002 do 2006 godišta

15. Zasto govorite za auto u srednjem rodu kad je auto skracenica od automobil?

16. zato što sam seljak iz bosne i smrdim na govna

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.