Automobilizam

1. Može li neko molim vas da izdvoji malo vremena i da mi napiše za svako ovo auto koji im je najbolji motor, koji su najbolji modeli od tih generacija (dakle održavanje, koji dijelovi, potrošnja i ostale stavke)
    I koje bi vi uzeli od ovih vozila
    Dakle to su vozila uglavnom od 2002 do 2006 godišta

2. Ma ti se zajebavaš -_-

Za svaki od ovih auta si barem jednom pitao i dobio dvajes postova po autu. Za Škodu se sećam kad si merio kolko je široka i dal staje u garažu, za korsu sam i ja tad naučio da su joj najbolji dizeli 1.7, za pola su ti svaki put rekli da je najbolji izbor, za 206 ti miki objašnjavao da 200-300 evra košta sređivanje trapa koji mu je slaba tačka, i za ova dva još što su ostala sigurno da je bilo priče

3. Da, ali molim za pomoć opet jer nisam u potpunosti dobio odgovor
    Kakav je Opel Meriva 1.7 dizel?

4. Doduse vozio bih na polisu jer ne planiram placat kazne za gluposti ali svakako pravda je dostizna :D

Makaronac grdno je auto to, 1.7 nikud ne ide ali trosi malo, zna ulje i vodu pomijesat najcesce zbog gumica sa ne reces ako se desi kad da dihtung mora bit.

5. Људи, кад региструјем Зољицу, скутер или сличне аутоматик моделе до 50 кубика на оне жуте таблице, јел то трајна регистрација?

6. јел то трајна регистрација

Privremeno ne znamo SKEČ

7. Jok, ukinut je zakon o trajnoj registraiciji pre koju godinu, moraš svake godine da registruješ. Al ako već imaš skuter s trajnim tablama, važe ti i dalje.

8. https://m.cdm.me/drustvo/od-sjutra-pojas-obavezan-za-sve-putnike/
    Dobro je da se ne vozim nazad xD
    No eto ne moze ni vidjet nazad dok ne zaustavi jbg, samo formalnost.

9. Gtd molim pomoć za ona gore kola

Evo sta imam u planu od njih

Od benzinaca koji su im dobri

Kakvi su im 1.0 i 1.2
    Koji od dizela najmanke troska, bez zamajaca i slicnih stavki

Kontam pezo 206 1.4 hdi
    Reno klio 1.5 dci
    Polo 1.4 tdi
    Ford fiesta nez koji
    Corsaa 1.3 ili 1.7 cdti

Kakvi si benzinci, recimo corsa 1.0 ili 1.2

Ili fieste one sa lancom, one nemaju nista ostalo za servis i nemaju veliki
    Valjaju li mi one ili koje predlazes

Skacu mi po glavi mjesec dana,.molim za pomoc

10. Kolko kilometara ćeš da prelaziš kolima, Makaron?

11. opel astra makaron, samo u karavan verziji naravno

12. Clio 1.5 dCi, najmanji potrošač, Makarone. Imao sam Clio 3 i za razliku od mnogih ljudi sa ovih prostora, nikakvog problema nisam imao. Krajem februara sam kupio Clio 4 1.5 dCi 90ks i imam samo riječi hvale, čak bih i GTD-u preporučio, iako on to neće shvatiti ozbiljno :-)

13. Hvala celtic brt, pogledacu i njega pofino
    Gledao sam Somi, ali ne mogu karavan trenutno, fokus na manje auto
    Pa onako Radj, mozda mjesecno 1000-2000km

Uglavnom ja sam ili sa djevojkom bi bio u kolima, bez prevozenja velikog tereta. Opustena kola za dvoje mi trebaju, ali ipak sa petoro vrata za svaki slucaj.

14. Ova kilometraža ti je da pet puta nedeljno voziš 45-90 kilometara svaki dan, jesi lupio ovih 1000-2000km mesečno ili ideš na posao u privatnu kliniku u Mrkonjič Gradu? :D

Pitam jer ako ga uzimaš za zezanje par puta nedeljno, onda šta te boli kurac šta si kupio, možeš da finansiraš gorivo i popravke i za tenk, samo uzmeš šta ti je nalepše. :3

15. A najljepsi je 206 realno :D
    Skroz fino auto.

Lanac brate zavisi ti od ulja, zavisi onda je li jednostruki, dvostruki. 1.3 fijatov dizel ti slab lanac ima. Lanac, spaneri itd. nema interval, skuplje nego kais i dosta posla ima ali ces vidjet u kakvom je stanju i duze ce trajat.

16. U B. Luci je upravo počela jaka kiša, GTD preporučio francuski auto xD

17. Brate moj to su mala auta i iza tebe ako ko sjedi najlakse mu je noge iza suvozaca drzati, tako da ti se jebe ako je dvoja vrata, uzmi kupe ljuti neki.

18. Xaxa jbg

Vec su poceli akciju pojas i do kraja mjeseca ce. Dosta ih ima, oprezno ako ne umijete jako brzo da se zavezete.

19. A mogu ti reći da si u pravu. Krupan sam, pa svejedno iza mene nema šanse da se fino sjedne. Gledaću te modele, čak su i povoljniji a ima dobrih. Mada ću ipak 5 prije, ali možda eto i bez, ali teško :D
    Pa onako Radj, nakupilo bi se, kako nekad do kuće, ima dosta, možda i dva puta, tako i ona, i svaki dan bi se koristila kola, nekad 10ak po gradu, nekad 50ak, nekad 400+km u danu. Uglavnom oko 1000km možda u mjesec dana.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.