Prijava

<3

E dobar je superb ovaj novi, prvi put neka skoda da mi se svidi xD

Pa kad je ista ko pasat xd

Evo ih deloreani na Jaz danas.

Slušaj vamo, gledam sad neke motore i razmišljam zna ko kolko se može nać Suzuki GS500? Znači gledam ono po netu oglase, al znate kako to ide, svako stavi u krv neku cijenu koju ne bih dao ni za kola pa onda da ga zoveš da vidiš kolko će da spusti da se jebavaš okolo, nemam živaca za to.

I znači što me još zanima ako neko zna, je l imaju dvije verzije? Znam da ima onaj klasični ka ovaj na sliku dolje, al ima valjda i neki malo više ka sportski al nemam pojma je l to samo do serije ili je drugi model pa ja nešto istripova.

I da, iskustva ako neko zna? Prejako izgleda motor, onako sportski je a ima malo taj "bad boy" šmek (valjda zbog volana, mada mislim da ima i serija sa više sportskim volanom i osovinom naprijed), a i djeluje mi sigurno plus kapiram da ne bi moralo previše da se iskešira za ovakvu stvar. Ono, nijesam baš skroz za sportske motore, skuteri su mi predosadni (iako ne planiram ni na ovaj da divljam nešto previše) a čoperi su 90% precijenjena smeća (mada mi je Yamaha Virago dobro, gleda sam jednu od 250 kubika neđe davno, fino baš izgleda ali mislim da je to slabo dosta, a?)

https://media.mojtrg.rs/Image/d0c076d3a92c484b97ffc5c69effbf48/20150512/false/false/640/480/Suzuki-GS500.jpeg

(slika sa jednog oglasa što sam naša, al nema cijenu jbg)

EDIT: Mada svakako ne bih uzima sad još jer em što nemam para em što ne bih ima vremena da se privikavam na jaču mašinu jer od dvotočkaša ja znam samo biciklo i skutere od 50 kubika... kapiram za par mjeseci da bih uzima ako i tad al čisto da se raspitam malo pošto sve ljude koje znam a koje mogu da pitam il su duduci za motore, il su istripovani majmuni koji ne bi mijenjali svoj kineski skuter za golfa četvorku klimatizovanog

Ne razumem se previse u motore da ti dam neki strucan savet al se razumem u kupovinu: ako svakako neces odmah da kupujes motor sacekaj do oktobra kad je kraj sezone pa ga kupi za 500e manje. Postoje ljudi koji u aprilu kupe motor pa ga prodaju u oktobru
Tj vecina tako, ne placaju registraciju, nemaju mozda ni garazu a mozda nece da im pare bleje, da menjaju akumulatore...a i ponuda/potraznja je faktor.

Pa da ps, zato i kažem za par mjeseci, jer sad pred sezonu nabiju cijene majmuni, prodaju tomosa kao da je nindža.

Tako sam i gledao nešto oko oktobra možda da uzimam jer sad em što nemam vremena em što nemam para, a kad budem skupio pare tad će i opasti cijene vjrv, tako da ono... ee sad ako još neko zna kolki je godište faktor kod motora ako planiram da ga furam kao glavno prevozno sredstvo? Znači ne ono kao da uzmem sad neku vespu drkam je po kraju i sjedim na njoj dok blejim sa društvom, nego ono kuća-posa-grad-odlazak do pičke-vraćanje od pičke itd‚

Pa bitan je faktor kao i kod svega sto postoji. Ne mora cak ni da znaci da je kilometraza velika, dovoljno je da neke stvari bleje samo i da se sjebu/trule/popustaju...plus hladnoca, vrucina i to. U svakom slucaju je km>god ako gledas sta je bitnije ali je bitno i godiste

A brt pricamo o sezoni a nemam pojma kakvo je vreme cele godine kod tebe, kupi motor iz berana ili bjelog polja haha

Brate to ti je naked motor, lagan i sve, mislim bas dobar da ce biti za tu namjenu. Plus mnogo jace izgleda nego neki jaci beverly ili oko cega se mislis vec.
Ovako ti ne znam detalje niti moze li bolje za te pare, a vjervoatno je ta druga verzija isti motor samo masku plasticnu ima naprijed pa izgleda sportski.

Puzzle-nemoj. Ako se vec do sad nisi uhvatio velikog motora nemoj ni sad.

Sto ne brate, Pazl je mladost ludost, nece sig skuter neki vozit osim ako izdava apartmane na more nedje.

Puzzle-nemoj. Ako se vec do sad nisi uhvatio velikog motora nemoj ni sad.

A ima li neki srednji onda haha?

Samo što kaže GTD da nije skuter, osim ako je neki predrkani a da nije precijenjen (i naravno da izgleda moćno... što je teško za skuter).

Mislim moga bih ja i nešto od 250 kubika vozat, al dosadilo bi mi brzo kapiram a nemam para svake godine da mijenjam motor... možda neku krosericu na tu kubikažu da bude zaniomljiva ali pregadno mi izgledaju ti motori, oću nešto muški a sportsko

Sta ce ti jebeni kros?

Ja nisam hteo da ti popujem jer izbegavam da nekome glumim kevu ili savest ali kad bi me pitao i ja bih ti rekao izbegavas motore. Dva ortaka su mi poginula u tim nesrecama a neki su ostali sa hendikepom, tada sam i prestao da ih vozim kad su kumu izvadili deo debelog creva i srao u kesu onu

Sta ce ti jebeni kros?

Ma ne bih nikad jer su odvratni, ali rekoh ako bih išao 250 kubika jedino to, jer jbg kapiram da bolje vuče na lak motor.

Ja nisam hteo da ti popujem jer izbegavam da nekome glumim kevu ili savest ali kad bi me pitao i ja bih ti rekao izbegavas motore.

Ma znam brt imam i ja među prijateljima tih slučajeva, ali ne bih se izdrkavao nešto pretjerano kad bih uzeo motor... ono ne bih vozio kao neka bakica biciklo ali ne bih divljao na zadnji točak i to, onako gospodski bih jedino naveče na bulevaru i na autoputu (ako ga iakd izgrade)

Fora je sto je nebitno kako ti vozis, previse zavisis od ostalih ucesnika u saobracaju

Upravo to. Ja sam definitivno odustao zbog dece. Nikad nisam mogao da budem licimur i da im pricam da ne rade nesto a ja to da radim.
Kod mas ne mozes ni blizu bezbedno da vozis motor jer ce neko da te ubije. A na stranu sto sam cuo i imao prijatelje koji su nastradali nego sam svojim ocima gledao dva udesa sa smrtnim ishodom od toga jedan pandur na motoru u kanjonu Morace, a drugi muz i zena u Mrcajevcima. Pandur je lagano obilazio kolonu koja je stajala jer se desio udes, i covek je iz cista mira izleteo da obilazi kolonu, to je bilo na onom raltivnom pravcu kad sa Crkvine put savije levo, bacio ga je sa puta u kanal pa je onda vec prevrnut u zaletu i tumbanju udario u stenu pa ke nastavio u komadima, a u Mrcajrvcoma je samo bmw presao na njihovu stranu...

Pa neću ga vozati po Kanjonu morače brt nego tu kroz grad, uglavnom bulevar, centar grada đe nema tolko gužve, eventualno naveče da divljam malo.

Džaba me odgovarate uzeću ga sigurno. E sad mi rečite još šta mislite o nekim kruzerima tu varijanta do 2000€. Mene tu djeluje da bih moga priuštit Viraga, ali gledajte da mi ne predlažete neke kruzere glomazne jer mi to baš kretenski izgleda nego nešto ovako laganeze. To bih moga da istrpim i 250 kubika jer bih izgledao kao jebač koliko god brzo vozio