Automobilizam

1. nađi kakvog golfa dvojku 1.6 gtd za 800 eura i bog da te vidi

2. Ja sam pričao da je hondu bolje da uzmeš. Tilmo vozi zlatiborčevog službenog pola. A kapu uzmi pa ako nešto krene po zlu prodaj je u delove što ti rekoše isto ovde.

Nego kad smo kod ovih, 'direktorskih' limuzina, jel imao neko iskustva sa pežoom 607?

3. za te pare dodaj jos 500 evra i kupi dve lancije

4. Najbolje auto je novo auto

5. Jeste ako mislis da ga vozis 8+ godina

6. Skec je trebao da bude to xD

7. A znam brt

A znas onaj tilmo edition: najbolji auto je sluzbeni auto xd

8. Pa mora biti brate, svaki dan mora preci 100+km kroz Nis inace im se pali lampica u centralu i slijedi kazna xD

9. Plaća penale axaxaxa

10. Tilmo kad vozi sluzbeni auto privatno i napravi 10km na satu uzme pa vozi 10km u rikverc da vrati kilometrazu da ga ne jebu u firmi xd

11. Jednom mu ostao otvoren prozor i kerovi namirisali kulenje i ostalo i počeli da ga jure, on gas oni za njim, vidi tilmo nema tu gde on migavac levi a skrene desno a kerovi svi levo ahaahahh budale kučeće :DDDD

12. Ili ono kad je odbio alko test i rekao vodite me u bolnicu, a tamo njima da je jehovin svjedok i oni ok nijesu smjeli da mu vade krv xaxa :D

13. Aaahahah tilmo ima toliko svojih lagarija da ne moramo da ga pakujemo u ove urbane legende xdd

14. Haha, pa ivio sto GTD prica je jos jedna istina, samo je on izokrenuo.

Nisam hteo da duvam jer sam im rekao da imam astmu, pa me odveli u hitnu da dam krv, a tu sam rekao da sam alergican na iglu. Xd

I pustili su me. Doduse pederi me ostavili ispred hitne a to je nekih 3km od mesta gde su me zaistavili.

Inace, sudija mi je posle dao 3 dana da donesem papire o tim bolestuma, jelte ja nisam imao pa me odrali od kazen.

Ja vam kazem da nikad ne lazem, samo mi se desavaju neobicne stvaei u zivotu. Xd

15. Tilmo kad je isao u skolu sedeo u zadnjoj klupi jer je bio mangup i geograficarka jednom rekla besno zadnja klupa napolje i tilmo i ortak njegov izbace klupu kroz prozor xd

16. A kad im je bio na zameni neki nastavnik matematike tilmo mu se predstavio kao Svrsic pa se ovaj ispalio sa "svrsicu na tablu"

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.