Automobilizam

1. Pa ps je imao više sreće nego pameti. Plus, tada su banke drale na kamatama kredita, tako da su i na oročenu štednju davale dobre kamate, što on kaže 6-10%.

Plus je oročio euro a rata mu je u dinarima, da je kojim slučajem euro pao, bio bi u debelom minusu.

Njega je ukenjalo da evro skoči i da kamata na oročenu štednju bude veća od kamate ne lizing.

Odradi matematiku sad da uradiš tu kombinaciju, a dao sam ti primer u prošlom postu koliko imaš na uloženih 25k evra.

2. Ko oce dobro auto jeftino nek se javi za bmw kocku 141kw ako ja ne kupim xD

3. Tilmo ima dosta stvari koje nisi uracunao al si previse glup da ti objasnim ok?

4. a sto sad i bmw i mecedes i audi prave sve ista auta....tipa c klasa, e klasa i s klasa identicne...isto i kod bmw, razlika samo u velicini....
    aj razumem to ovima sto kupuju nizu klasu daje veci utisak luksuza, kao kupe c klasu, a da lici na s klasu.....al onda su ovi sto kupe najvecu klasu u minusu....daju 120k evra,a vamo neki gastarbajter za tri puta manje para kupio istu c klasu samo manju

5. Sta pricas bre to

6. Pa nije fora da okačiš dve iste slike

7. Pezos se bas onako solidno razume u auta

8. Pseto, ja sam probao da ublažim ovu tvoju laž a ti mi tako vraćaš. :(

9. Haha S klasu vidiš kad se uključi u Ustaničku od Hrama odozgo da je S

10. ja bih pre izabrao hyundai i30 nego ove mercedese iznad

11. realno ti bi prirodnije i izgledao u i30 nego u ovim mercedesima

12. Novi mercedesi <3

13. prva asocijacija na merdeces mi je her žika pavlović

14. Једно вријеме ми је био службени ауто i30, дојајан је скроз за пржење

15. Kako bre svi menjate kola i kupujete nova itd a prosecna plata u Srbiji 300e i svi se zalite kako je sranje sad pod naprednjacima i da se lose zivi?

16. Ko se žali, meni nikad bolje nije bilo

17. Moguce da sam pobrkao onda nesto...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.