Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovi se lagano ne zajebavaju za mjerenje prosjecne brzine na autoputeve u Srbiju, pocinje za koju nedjelju, ne dajte se braco xD
A za pola godine, izmisliće zakon gdje je najmanja brzina 120km/h, i zabraniće kretanje autoputem za zastavina vozila (ovo drugo i neće biti toliko loše).
Gtd ko ima tag aparat ne mere :-D
A pogodi ko ga ima XD
Ma kažnjavaće i ove sa tag-om, preko tablica, tražio sam
Realno ludost je bas ovo sto rade jbg.
Skidajte tablice te.
A mi cemo bez tag-a svracati na rakiju jbg, boli nas kurac, vjerujem bice i pjevacica cesto.
1932. autoput kroz Njemacku i ogranicenje 120 :D
Dzeta nova
http://auto.blog.rs/gallery/108/168853-vw%20j%2011.jpg
http://i.imgur.com/QkSn8YK.jpg
Da, jer ovo nije kaceno ovde vec.
nisam video, jebemu majku dal će sad da se prostor-vremenski kontinuum svemira uruši zbog duplog linka na strani 1941. teme automobilizam vukajlije tačka kom možda je kasno da se išta preduzme, šta da mu radimo
Ne brt nego samo da znas da je diskusija povodom toga odradjena pa da ne ocekujes da neko obrati paznju. A mozes ceo forum da ispemujes slikom ko sto su sa gnjatom radili sto se mene tice
Dobra ova Škoda.
Lukse, je li ti krivo sto se ipak nijesi odlucio za kiu? xD
Hahaha važi da je Kia uspred Honde ili recimo Tojote, a i da je Ford ispred njih. A ovo za Fiat isto nije tačno, treba da je cifra preko 200 lolo
Nudi mi drug Golfa 5 Gti, oko 180 konja. Za jeftine pare, vredi li uzimati to čudo?
naravno da vredi, ali razmisli dobro kakav si vozač jer taj auto ide ko nezdrav
Pa meni taj auto i ne treba za mene, uglacnom arčim službeni. Nego bih da ga vozim malo pa da ga preprodam, al ne znam da l se prodaje taj model, ipak je specifican.
Tesko ces prodati to...ako ces da preprodajes uzmi nekog krajslera
Venčanica