Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
GTD kad mu propiša dihtung na Golfu
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201310/121288/tumblr_mlv6o8XmJJ1rqd92do1_500.gif
LJOLJ
Za 10 godina nije otišo lolo
Čekam taj dan dumrem x)
Rascerecio sam staru podlogu od misa i oprao. Jedna strana je klizavija. Probacu kad se osusi ovako, a sutra onako lolol.
Svaka druga zamjena ulja na Fiatu mora da podrazumijeva i zamjenu dihtunga glave lolo
Ja sam mijenjao ulje, filtere, auspuh, brave, ležajeve i to je to lolo
E da, i jelkice x)
Sirotinjska majka.
Ostalo mi je da zamijenim kvačilo i miran 10 godina.
Podloga za sad nije losa opcija jer je ostalo starog ljepila na njoj i drzi stvari pod 90 stepeni. Samo ne znam hoce se prljati jebo li ga pas. To bi me nerviralo... Vidjecu sutra sve.
E jebiga, kupi tepih lolo
Sjećam se kad je prijatelj poveza' Pasata šesticu TDI kod majstora, ovaj ga usro da je motor produva' lolo
"Na moju dvojku manje duva na čepu, nego na ovo. Motor mu je otišo"
Tu stranu okreneš dole.
Jeste registrovani na nekom auto forumu ili samo piskarate ovdje kao i ja?
Onu stranu koja klizi nadolje.
Što bi na neke auto forume? Tamo su ljudi bez smisla za dvojke lolo
Ako je okrenem klize se po onoj drugoj. Vidjecu sutra uzivo kako ce ici. Lolol GTD ulaganje u sitnice se isplati jer ambalaza prodaje artikal...
Kako misliš ulaganje u sitnice?
Da oblijepim Golfa podlogama za miš? lolo
Zalijepi podlogu x)
http://novosti.rs/vesti/naslovna/auto/aktuelno.233.html:459476-Tojota-povlaci-vozila-zbog-problema-sa-klimom
Tojota svako malo pa povlači vozila zbog nečeg. Ne daju im ameri da žive.
Zamisli kupiš nova kola i čačkaš sa tinjalicom jel' sve valja
Skoro je BMW povukao stariju seriju 5, isto zbog nekih problema sa elektronikom. Kad kupuju od najjeftinijeg dobavljača, a imaju Bosch u rođenoj državi.
Pasat B6 sa BKP motorom je imao problema sa simens diznama. Nije moga' 80 'iljada sastaviti bez zamjene. Zato ovi sa boš diznama bez problema ijednoga 300 sastavljaju.
Kad je boš pravio indžekšn sisteme, simens je još pravio sijalice lolo
Simens ne zna ni jebeni toster da napravi, što se za pola godine neće pokvariti.