Automobilizam

1. Pazte jedan trik, ako se pojas ne uvlači sam, izvučeš ga do kraja i naprskaš onim sprejem za tablu, neki silikon da ima. Odma proradi pojas.

Nema na čemu.

2. Pa bas je i pozeljno da se ne vraca sam xD

3. Ne zna se dal je gore da se vraca ili ne

4. Zato najbolje preko dijagnostike zvuk ugasiti, posebno ako nemas mehanicku rucnu da obmotas xD

5. Na otpadu osečeš pojas tj onu kvaku što otvara pivo uguraš i vazda vezan.
    Ja sam oduševljen spretnošću Gtda da naduva kurcem svakog ko kao nešto dodje da troluje na temu

6. Ima laznjaka svudje da se kupi, cak ima i onih sto u njih mozes opet pojas da ubacis, 4-5 eura imas po radnjama dva komada ovog drugog.

7. Nema vuše zajebancije sa lažnjacima, ovde po ceo jebeni dan postavljaju patrole i samo gledaju pojas i svetla, plus oni panduri na motoru love po ceo dan.

8. Ma nisam mislio zbog zvuka nego kad vraca omda gusi kad se vezes samo steze a ako se ne vraca onda se desi da ga koknes vratima kad izadjes

Mada se ja ne vezujem jbg pa ono

9. Istina brate jbg, evo Tilmo ce nam pojasniti kako se on navikao xD

10. Konstantno sam vozio a imao milion kazni, pa nisam smeo da rizikujem da me zaustave i provere zbog jebenog pojasa. Strah brate, strah me naterao da se vezujem. Xd

11. Hahahaha
    Gospodari sveta

12. Pojam seljačine je podinut na sasvim novi nivo.

13. Hahaha kakav idiot jebem ti nebo

14. Kamiondzija
    Kakva muzika takav i auto... Govno i jedno i drugo... Mecka je samo udobna ali kao auto ne daj Boze nikom, jos pogotovo ako vozis u krivine malo, mecka je nestabilna jako i bezi

Nemanja Cvijovic
    +Kamiondzija je l ti dobro,ti si retardiran...Ovo je kolo i radi se o muzici a ne o Automobilima..

Kamiondzija
    ovaj kako da ti kazem jedi govna

Vuk Marohnić
    +Kamiondzija Živo mi se za mercedes... al u kolo m' ne diraj!

Mazda323JapanOnly
    Kamiondzija,decko koji je '95 godiste tj. ja i koji poseduje 2 mecke a ukupno ih imao 9 tj. moj otac kaze ti da jedes govna velika i da si smesan kao crtani film.Mercedes od 2.5 tone nestabilan HAHAHAHAHAHAHAHAHA.Kad budes imao autic sa 748.000 predjenih pa i milionce da se javis.I jos jednom jedi govna,serem ti se u iveco smrdljivi italijanski,hahaha.Drzim sljunkaru i mogu da ti kazem da ih prodajem u staro gvozdje,pozdrav od Kamaza i Scanie.
    Opsaaaaaaaaaaaaaa,mercedessssssss,prararampam.

Kamiondzija
    Decko glup si ko noc... Udji sa meckom u krivinu ostro pa ces videti da je nestabilan... Za Iveko me briga bas inace to je samo slika... Ali to je mozda previse za tvoj zaostali um.

Mazda323JapanOnly
    Pozzzic.:* :D

Kamiondzija
    Pooyy

Djole
    Kamiondzija Au ludaka MERCEDES JE JEDINI AUTO KOJI NE MOZE DA ISPADNE IZ KRIVINE MAJMUNE JEDAN GLUPAVI

Kamiondzija
    Tata ti je majmun!

Djole
    Kamiondzija MAJMUN TI TATA STO TI MAMU VATA MERCEDES JE BROJ 1 PALI MALI PALI MALI

Kamiondzija
    Djole Ajde ganci mani me se.

Djole
    Kamiondzija Ti vozis kod nekog skaniju a ja imam 15 benzova 6 scania 4 mana pali mali pojedes mi govno cigane jedan

Kamiondzija
    Djole Da sam cigan voleo bi mecku

Djole
    Kamiondzija Pa jbg ne vole ga samo cigani bmw samo vole cigani da znas majmune jedan pederski ciganski

Djole
    Mazda323JapanOnly To majstore mecka je najbolja moj otac ima firmu oko 15 actrosa i 2 mana mecka je br. 1

Djole
    Kamiondzija Majmune glupi idi kuci pi mleko mecka je jedini auto na svetu koji ne moze na ispadne iz krivine ali izvini ti ni ze znas sta je to to je za tebe teska matematika
    Poy majmune

Kamiondzija
    Pozdravite vasu mamuu!

dačo e220 cdi
    Kamiondzija Ajde brate čuti vozim Mečku i kosim po putu.... a ovaj Kurac od IVECA sto ga izgleda obojica imamo.... ne daj bože nikom.

MR_BLEXXX _2002
    Kamiondzija aj tisina jebali ti svi vozaci mecke mater jel znas

dačo e220 cdi
    BLEJA BRATE hahaha brate xD

John Rambo
    ako je tako onda neznas ti vozit brale

u
    Sta bre mercedes nestabilan jedi bre govna

u
    brt. moj cale ima mecku jebe kevuu

u
    Kamiondzija jedi govno :poopemoticon: ovo si ti kao mali a, ovo kao veliki :poopemoticon::poopemoticon::poopemoticon::poopemoticon:

Aleksandar Mikic
    Ne lupaj covece.Mercedes je bio i ostao najbolji automobil.Imao sam ga.Ima sve sto covek moze da pozeli od auta.Bez uvrede ali ti si mercedes video samo na slici i to sto ti je neko napunio glavu losom pricom o mercedesu.Uverices se ako ga ikada budes probao..Pesma jeste malo ganci ali je brate vesela.Pokrece te ;) Pozzzz

Muzika Uzivo
    Kamiondzija jahahhahaha mecka od 2,5Tone nestabilna !!! xD xD xD xD

ali standardno

Djole
    Kamiondzija Pa jbg ne vole ga samo cigani bmw samo vole cigani

15. Au brate Rađ kakve su ovo nečastive sile xd

16. Pesma jeste malo ganci ali je brate vesela.Pokrece te ;) Pozzzz

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.