Automobilizam

1. Gde ovaj radj kopa ove imbecile nikad mi nece biti jasno

2. Kako sam zaljubljen u novu peticu bmw, bijelu jednu gledam svaki dan ne znam jos cija je <3
    E da, kaze mi drug jace je za te pare onaj hjundai sto je isti s klasa samo jeftiniji.

3. I jos uvek ti je drug? O.o

4. Svak pravi greske u zivotu jbg

5. Evo burazer pre dve nedelje menjao 306 benzinca za golfa peticu na nagovor oca, sa onim 2.0 tdi 140KS. Bio je jedan od onih najzadrtijih NEĆU DA BUDEM GENERIČKA SRBENDA I JEBE MI SE KOLKO AUTOMOBIL TROŠI, a sad ne prestaje da smara kako mu je dobar. Al ujak svejedno nije zadovoljan pasatom 2015, delom što se kvari, delom zbog generalnog utiska, pa oće da ga menja za audija, a čini mi se i da pseto oće da menja svog za mečku, pa me interesuje kakav je to kiks VW napravio u zadnjih pet godina sa pasatom

6. Znaci 306 >> golf5 ako sam dobro razumeo? Meni su isti, al ja se solidno razumem, a interesuje me.

7. Nemam ja neki preveliki problem sa njim, ja sam prinudjen da ga menjam pa bih onda kad vec to radim da uzmem nesto bolje a to je e klasa jbg nju sam zeleo i kad sam ovo kupovao al sam mislio da joj je pasat makar blizu

Omanuli su sa b7 jer je auto za nemca(svajcarca, svedjanina...) nije nikako za srbina. Preosetljiv je, sipas mu bilo sta osim max motiona on javlja greske. I sad ja koji kupujem gorivo na veliko jer sipam u kombije i kamione i to isto gorivo cale sipa u lend kruzera, ortak u e klasu, i jos par ljudi tu sipaju u svoje automobile tipa stric u pezoa bla bla ja sipam u pasata on mi javlja da ne valja egr ventil pa mrs u picku materinu treba te tetosem ko da si ne znam sta

8. Dionisijo ja ne znam kako si uspeo da razumes potpuno suprotno od onoga sto je rekao

9. Napisao sam suprotno od onoga kako sam razumeo i sto je on rekao. Verovatno zato sto je meni bio 306 >> golf5 laicki, jer je nekako udobniji

10. Bolja je petica od 306 jbg
    To da je Pežo udoban jer Francuz je prestalo da važi kad je 405 prestao da se pravi.
    Djevojka ima 207 i ne razume se al ima običaj da kaže:
    Nenade ovaj auto je tvrđi i od tvog kurca.
    Onda znajte koliko je sati

11. Što ti kaže Nenade? Nenad se zoveš??

12. Kolega sa posla joj je Nenad taj valjda

13. Nema ga
    Jebeš baš dobro

14. Jel ti i to devojka kaze? Xd

Ima brt ima

15. Haha solidan edit xd

16. Kako je tačan naziv one plastike što se nalazi iznad guma, kao zaštita lima? (ne, nije blatobran). Zaštitna plastika kako već, kako je tačan naziv, nervira me
    što stoji gdje je kod ovoga blato
    http://www.yoogotuba.com/wp-content/uploads/2014/02/kako-promjeniti-tocak-na-autu-320x180.jpg

rekao bih zaštitna plastika ispod blatobrana

17. Koliko ja znam zove se unutrasnja zastita blatobrana xd a ona ispod motora je suspleh mozda si na to mislio

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.