Automobilizam

1. :D
    https://m.cdm.me/hronika/identifikovan-baranin-koji-je-divljao-kroz-sozinu/

Zbog ovakvih slučajeva ugrožavanja saobraćaja policija će u propisanoj proceduri nadležnima podnijeti inicijativu za izmjenu i dopunu ovog Zakona kako bi Zakon omogućio da se ovakvi prekršaji u saobraćaju strožije sankcionišu.

To druze, snimi se jos koji put i na fb objavi da najebemo i mi jos malo.

2. Jebote koji kliše - Crnogorac i Golf 3.

3. Da li je imao ko iskustva sa blaupunktovim radijima iz '85te? San Diego SQR 48 model tačnije

4. "Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."

Sonja Martić na Brand Fairu | 10. Jun 2011.

5. ovde se uglavnom diskutuje o blaupunkt radijima iz perioda '87-'91, al siguran sam da ima neko ko može da ti pomogne

6. Mozes ovde da ga tapnes na buvljaku za jedno par hiljada siguran sam

7. Ja cu guglati umesto njega kad bude platio

8. ako nađe nekoga ko se razume, može i za jače od pedes evra da ga izvalja na bubanj potoku, ja bio s drugarom kad je prodao neku krš navigaciju iz smokija za šest hiljada, a ima nonstop tih nenormalnih likova koji kupuju fabrički radio iako u njega ne mogu da ubodu cd ili fleš

9. Ovaj momak gore sto sam link kacio 25 dana zatvora i 450 eura kazne lol

10. Poceli danas sa kaznama na osnovu putarine sve im vise krvavo jebem

11. Xaxaxaxa jos ne vjerujem.

Realno koji ih kurac grade kad ispada da ce se prije stizati magistralom. Ili da stajes usput u kafanu u neku vukojebinu dje moras da deres vinjaka pola litra da ne bi poludio. I onda povecali bezbijednost, da.

12. Mislim da ce ovo dosta povecati broj kurvi na parkinzima i odmoristima auto-puta. Moraju ljudi negde da utrose vreme

13. Realno brate ti poludi tamo ako ne jebes ili ne pijes xaxaxa

14. Ako nista one na putu su jeftine bolje njoj somacu da mi isisa jaja nego njima 3 soma za 121-140

15. Za tri soma cu dva puta da stanem da jebemi dva puta da stanem da popijem po 4 piva

16. Jebem ti nebo ovaj bi ga dao za 18 u kesu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.