Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:D
https://m.cdm.me/hronika/identifikovan-baranin-koji-je-divljao-kroz-sozinu/
To druze, snimi se jos koji put i na fb objavi da najebemo i mi jos malo.
Jebote koji kliše - Crnogorac i Golf 3.
Da li je imao ko iskustva sa blaupunktovim radijima iz '85te? San Diego SQR 48 model tačnije
Jeste
"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."
Sonja Martić na Brand Fairu | 10. Jun 2011.
Hvala pozz
ovde se uglavnom diskutuje o blaupunkt radijima iz perioda '87-'91, al siguran sam da ima neko ko može da ti pomogne
http://www.chromelondon.com/85-86-blaupunkt-san-diego-sqr-48-stereo-radio-cassette-mint-warranty--porsche-aston-martin-mercedes-maserati--ferrari-rolls-5517-p.asp
Evo guglaj,kakvo iskustvo ocekuje da ljudi imaju ovde nas 35 zivota ti
Mozes ovde da ga tapnes na buvljaku za jedno par hiljada siguran sam
Ja cu guglati umesto njega kad bude platio
ako nađe nekoga ko se razume, može i za jače od pedes evra da ga izvalja na bubanj potoku, ja bio s drugarom kad je prodao neku krš navigaciju iz smokija za šest hiljada, a ima nonstop tih nenormalnih likova koji kupuju fabrički radio iako u njega ne mogu da ubodu cd ili fleš
Ovaj momak gore sto sam link kacio 25 dana zatvora i 450 eura kazne lol
Poceli danas sa kaznama na osnovu putarine sve im vise krvavo jebem
Xaxaxaxa jos ne vjerujem.
Realno koji ih kurac grade kad ispada da ce se prije stizati magistralom. Ili da stajes usput u kafanu u neku vukojebinu dje moras da deres vinjaka pola litra da ne bi poludio. I onda povecali bezbijednost, da.
Mislim da ce ovo dosta povecati broj kurvi na parkinzima i odmoristima auto-puta. Moraju ljudi negde da utrose vreme
Realno brate ti poludi tamo ako ne jebes ili ne pijes xaxaxa
Ako nista one na putu su jeftine bolje njoj somacu da mi isisa jaja nego njima 3 soma za 121-140
Za tri soma cu dva puta da stanem da jebemi dva puta da stanem da popijem po 4 piva
Ps jesi li ga vidjeo? <3
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10043479/mercedes-benz-e-220-distronik
Jebem ti nebo ovaj bi ga dao za 18 u kesu