Automobilizam

1. e znam za suspleh, no sam mislio da i ovo ima tako neki naziv, ali izgleda da nema

2. Nisam cuo da se to tako zove

3. Pa stvarno se zove koruba, haha.

4. Volis li skorup?

5. Ne seri mejmune idi kod limara, mehaničara nekog, pitaj šta su korube

A i ja ovde bacam bisere (korube xd) pred svinje

Ima zaseban naziv uglavnom.

6. Koruba ako zivis u Kragujevac da xD

Ako ipak ne zivis kazes za zastitu tu da je podkrilo xD

7. Moze li da se nekako proveri turbina, dizne i to? Ili cekas da rikne i to je to?

Cenim da ne moze al da pitam.

8. Uzmi produvaj dizne brt

9. E tebi coa majmune nemoj da picku polomim lepo sam rekao DA NISAM CUO DA SE TAKO ZOVE a ne da se ne zove tako bezobraznice jedan

10. Pa jeste a posle ovo podjebavanje sa skorupom kao da ja koristim starinske neke izraze (da ne kažem arhaizme jer će naići bokser pa neće znati šta znači xd), tako da nemoj da si nevaljalac da ne bude problema ovde!

Ja mislim da nema načina da se proveri turbina i dizne nikako, to mora tako, voziš dok ne crkne, ne postoji dijagnostika neka za dizelaše nigde u svetu (sig ti je ovo)

11. niste čuli za korubu?

koruba nije samo to, imaš korubu - kanaletu ili kanalnicu u niskogradnji, koruba je i prsten na vodeničnom kamenu onaj limeni ozgor, korube koriste na građevini za šalovanje lukova npr. i slično.

I korube potkrila se zovu te plastične zaštite.

12. posle ovo podjebavanje sa skorupom kao da ja koristim starinske neke izraze

koruba je i prsten na vodeničnom kamenu

Evo ne znam xaxaxa

13. koruba nije samo to, imaš korubu - kanaletu ili kanalnicu u niskogradnji, koruba je i prsten na vodeničnom kamenu onaj limeni ozgor, korube koriste na građevini za šalovanje lukova npr. i slično.

Za sve to sam cuo a to izlazi i kad guglas korubu ali za to da je to plastika na blatobranu to nisam cuo

Potkrilo ok, to sam cuo

14. Najveci triper je skidanje i montiranje koruba i sucplehova, zato ih nasi mehanicari obavezno izbace kao visak delova pri prvoj intervenciji.

15. Koruba je i ono sto ostane kad pojedes krisku lubenice, hence the name.

16. Torazulu, pre neki dan mi na vajber grupu sa društvom koje uopšte ne internetuje stigne printskrin tvog posta vezan za Dragana Nikolića i Čolu jebanog u dupe. Drugar nam godinama priča za to, al ga nisam uzimao za ozbiljno, pa drugi drugar kucao na guglu i jedino šta je našao je bio tvoj post na temi Andrija i Anđelka i sad kad sam video da si i ti potvrdio priču, počeo sam da verujem u nju.

17. Haha, u brate ja sam i zaboravio da sam to uopste napisao... To je mnogo stara prica koju sam ja kao klinac slusao od matorih cilagera. Zadnji koga se secam da mi je to pricao je jedan nocni cuvar sto je radio kod mene, dok sam na 386 SX igrao DOOM, pa ti vidi kad je to bilo.
    Taj je inace imao dve price koje je morao da ti isprica, (po sto puta), kako je imao udes u Puli, i kako mu je riba pusila a nije dala da je jebe.
    E da, uz pricu o Draganu i Zdravku je isao i podatak da Milena na terasi stana u Bg drzi kozu.
    Pa ti sad vidi...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.