а можда ми се буџет и повећа мало ако ћале реши да учествује али мислим да од тог курца нема ништа, тако да рачунам на 3.5к
а он ако реши да учествује онда ће да се исцима до словеније сам да увезе, може ли тад нешто да испадне како треба, јок?
онда би ми легли и предлози шта је солидно до те цифре
Razumem. Ako će ti biti za utehu tvoj će biti lepši, taj noviji mi se ne dopada i verovatno mu je plav.
Ti crnog uzmi i felne neke da dubi i šta kurac. Jebeš mu ćerku on je nikad neće jebati a to nije malo
A bas je grdno ozb ispada pao pod uticaj tazbine, oni ga prosvijetlili, zet mora da slusa itd. Mozda neko kaze i oni su finansirali kupovinu to jr uslov bio, sto da ne?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ako već imaš cifru uvek je bolje uzeti 4 da krca i da ima opreme nego 5 nekog dronjavog i zapuštenog bez felni
Peticu pristojnu ne možeš za te pare
Па то сам ја бохоре и написао у једној реченици, без тог твог дугог пресеравања
Tilmo jebacu te u usta sad
Brate mislio sam da mu predlažeš Golfa 2 XD
Romaniji kažem
тилмо, на испод 100км/х није процентуално одступање (подвлачим), него плус/минус 3км/х од установљене брзине.
а можда ми се буџет и повећа мало ако ћале реши да учествује али мислим да од тог курца нема ништа, тако да рачунам на 3.5к
а он ако реши да учествује онда ће да се исцима до словеније сам да увезе, може ли тад нешто да испадне како треба, јок?
онда би ми легли и предлози шта је солидно до те цифре
клиа сам разматрао исто
A zna brate debiliše se
Реално узмеш двицу гти за 1500 а остатак пара скуцаш на гориво за пола године јбг
Coa uzmi Megana 1.5 dizela onog s dupetom. Ne zajebavam se. 5 litara troši auto u gradu
Za 2700 tipa
Do 3500 ga dovedeš da bude top top
добар је то предлог али не могу мегана, таст ми има мегана овог новијег од тог, 2009./2010. 'де брт не иде разумеш ме већ
мада укључићу га у разматрање јбг
Ако већ нећеш да се курчиш по граду, не треба бацати паре на коње џаба, узми без тубине нешто и јебе ти се лако одржавање
Razumem. Ako će ti biti za utehu tvoj će biti lepši, taj noviji mi se ne dopada i verovatno mu je plav.
Ti crnog uzmi i felne neke da dubi i šta kurac. Jebeš mu ćerku on je nikad neće jebati a to nije malo
Ajd idi na šta danas ručavate pls
Malo trosi nafte jedina mu je prednost xD
A bas je grdno ozb ispada pao pod uticaj tazbine, oni ga prosvijetlili, zet mora da slusa itd. Mozda neko kaze i oni su finansirali kupovinu to jr uslov bio, sto da ne?
Hahaha dobro ne Megana jebite se
pa jeste ovo xd
ne ide, ne ide ozb otpada megan vrv