Па то сам ја бохоре и написао у једној реченици, без тог твог дугог пресеравања
Tilmo jebacu te u usta sad
Brate mislio sam da mu predlažeš Golfa 2 XD
Romaniji kažem
тилмо, на испод 100км/х није процентуално одступање (подвлачим), него плус/минус 3км/х од установљене брзине.
а можда ми се буџет и повећа мало ако ћале реши да учествује али мислим да од тог курца нема ништа, тако да рачунам на 3.5к
а он ако реши да учествује онда ће да се исцима до словеније сам да увезе, може ли тад нешто да испадне како треба, јок?
онда би ми легли и предлози шта је солидно до те цифре
клиа сам разматрао исто
A zna brate debiliše se
Реално узмеш двицу гти за 1500 а остатак пара скуцаш на гориво за пола године јбг
Coa uzmi Megana 1.5 dizela onog s dupetom. Ne zajebavam se. 5 litara troši auto u gradu
Za 2700 tipa
Do 3500 ga dovedeš da bude top top
добар је то предлог али не могу мегана, таст ми има мегана овог новијег од тог, 2009./2010. 'де брт не иде разумеш ме већ
мада укључићу га у разматрање јбг
Ако већ нећеш да се курчиш по граду, не треба бацати паре на коње џаба, узми без тубине нешто и јебе ти се лако одржавање
Razumem. Ako će ti biti za utehu tvoj će biti lepši, taj noviji mi se ne dopada i verovatno mu je plav.
Ti crnog uzmi i felne neke da dubi i šta kurac. Jebeš mu ćerku on je nikad neće jebati a to nije malo
Ajd idi na šta danas ručavate pls
Malo trosi nafte jedina mu je prednost xD
A bas je grdno ozb ispada pao pod uticaj tazbine, oni ga prosvijetlili, zet mora da slusa itd. Mozda neko kaze i oni su finansirali kupovinu to jr uslov bio, sto da ne?
Hahaha dobro ne Megana jebite se
pa jeste ovo xd
ne ide, ne ide ozb otpada megan vrv
Ako već imaš cifru uvek je bolje uzeti 4 da krca i da ima opreme nego 5 nekog dronjavog i zapuštenog bez felni
Peticu pristojnu ne možeš za te pare