Automobilizam

1. Мог ћаћу су казнили за 1км/ч, додуше он се свађао и хтјео побити, ал опет му исто тако стоји као о теби на папиру

2. Xaxaxa koji um.
    Nije moja slika ali bas ih ima govana dosta. Mene je covjek proljetos lagano tri kazne napisao 200e sve i vozacku mi uze. Mislim ono nije da je nesta izmislio i boli me kurac necu ni placati to namjerno kad je takvo govno ispao, ali bas je ono kvarno, a da je jedna platio bih odma ne poricem ja prekrasje niti sam se kad bunio oko kazni, ali covjek budi ostalo je lako.

3. Lignjoslave, 3% od 60 je 1.8. 60+1,8=61,8km/h

Znači preko 61.8km/h ide kazna, 63km/h iz presretača ako snimaju.

Al,ako gtd kaže da to pada na sudu, šta ću se ja bunit.

4. Ko je rekao da tilmo ne zna obicnu tabelu rastumacit?

5. Ali ozbiljno sad dvije koze ti ne bih da o da cuvas a ne pola novog da vozis 500km po gradu.

6. и шта ја њему да објашњавам сад јбг, ОН ЗНА

7. Tilmo kako ti pade na pamet od 60 da računaš?

8. ево, тилмо, вечерас сам јако добро расположен, појаснићу ти:
    видиш, гледаш овај део за стационарно мерење брзине, јер је радар у месту. и онда имаш одступања за испод 100км/х и за преко 100км/х. пошто је овај чика возио мање од 100км/х, ми гледамо дакле та одступања за испод 100км/х. у реалним условима, одступања од мерења су плус/минус 3км/х, тако да би овај чика то на суду могао да обори. ок смо сад?

проценат ти се односи на брзину изнад 100км/х. али јесте јебена табела за тумачење остр, није се лако снаћи озб

9. Tilmo primjenjuje unakrsne metode neke sig

10. питање за космајца и гтд-а:

колико је реално наћи голфа петицу који је до 3500 евра, а да личи на нешто? петоро врата по могућству, дизел.

ако је немогуће да ни не размишљам о томе, веће паре нећу имати сиг, а ево решава се шта би ваљало узети сад

11. Уведимо тилмов закон у саобраћај

12. Znaci brate 3km/h ti je do 100, od 100 ti je 3% tj. 3 i vise km/h odstupanje.

13. Pretesko peticu za te pare cak i sdi da je, moze taksi ili englez jbg.

14. Ахах могу замислит зауставља те пандур и као жао ми је ишли сте 61,9 на сат морам да вам пишем казну

15. па капирао сам и ја да јесте, ал' шта ми тешко да питам. оно није ми журба толика, до пролећа отприлике, па ћу причекати да можда натрчи неко коме баш запиње хитно, а у међувремену ћу да разматрам нешто јадније

16. Јбг четворка солидна ти је 3к

17. Романија
    Ахах могу замислит зауставља те пандур и као жао ми је ишли сте 61,9 на сат морам да вам пишем казну

па како, ено мало мало па кажу неко платио казну за прекорачење од 1км/х. будале јебене.

18. Pa kako god okreneš, 63 je kažnjivo. Bohore, pa taj lik je kažnjen što je vozio 63 gde je 60 ograničenje.

A pošto sam dobre volje, za te pare imaš benzinca peticu, dizela jok. Gledao sammpetkce baš dosta pvih dana.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.