Automobilizam

1. Pričamo šta ima za 3500e. :)

Al pošto hoće porodični, uzme 307 sw 2.0 hdi sa panorama krovom. Mi li na. Xd

2. Jel to 20k evra?

3. Како цигански изгледа ова црвена кожа у пм.

4. Zivojin Misic
    Jel to 20k evra?

Ps to je 20451 €. Mitke, slaba ti matematika

5. 20460,35 bankovnim kursom 1,955 maraka za ojro. Nema mijenjanja, konstantno je 1,955 već 20 godina.

Previše je to para, još Hercegovac, vraćeno je jedno 50000 na satu mi ni mum

6. Dobro znam da je oko 2 kurs. Kako nije previse, istripovao se on nesto

7. гледао сам данас гранде пунта као ето да се информишем само, практично га нема испод 3500, а углавном иде ту око 3700-4000, хахах будале јебене мршукурац говнурда мало мања од обичног пунта

8. Ja ne znam koja bi dijabola pored onih mojih predloga(a i ostalih predloga) uzela grande punta

9. Сва се аута враћају бар по 100 000. И то је срећа ако је само толико враћен.

Пратили смо ми мало цијене на мобиле.де и на пику. Типа Мерцедес ц класа 2003 годиште, лафо по пику 10000 марака са 200 000 на сату. Унесемо исте услове на мобиле.де ауто кошта 5000 евра.

И сад се нормалан човјек запита гдје је њему (продавцу) зарада јер треба да га дотјера из Њемачке или одакле већ, оцарини, региструје...

Фора је што купују возила са 500+ хиљада, пар сједишта да намонтирају умјесто подераних, врати се сат за 3,4,5 стоја хиљада и онда се има зарада од 500 до 2000 евра по возилу чисто.

10. Lazes da i to rade? Jedva sam ono za klanje svinja zbog mesa zimi svario sad i ovo kuku xd

11. Јеби, јеби. :)

12. Ne mogu vjerovat na sta smo spali, ali sta ocekivati od nacije koja pusi i dere se kao ovan?

13. Najbolji biznis, ali sigurno u pakao se ide

14. Bolje je i časnije drogu prodavati majke mi

15. Coa, nemoj samo nakon sveg ovog raspitivanja da kupiš neki hyundai getz fazon

16. E, ne znam jel znate, prosle godine ono kad gonzo nije dolazio a coa se ozenio isli oni zajedno na more u paraliju. Usput se coa i gonzo naigrali tablica sedeli pozadi celo peceno pile pojeli xd

Samo da kažem da Pseto laže kao pas. Coa i ja smo igrali remi, a dobili smo samo sendviče za klopu xD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.