Automobilizam

1. a dobili smo samo sendviče za klopu xD

Stranka te prati, imaju velike planove sa tobom.

2. O jebo majku još mesec dana....

3. Od skoro impreza wrx sti nova ima odje. Blizu 50 hiljada covjeka ovog kostala iz fabrike, 300 konja tipa ima, nijesam vozio ali prejaka je i pojava bas.

4. Meni je impreca gotivna, čak bih i ovu varijantu vozio haha

http://images.amcnetworks.com/bbcamerica.com/wp-content/uploads/2013/03/subaru_richard_africa.jpg

Isto važi i za lanser evo.

5. Nemoj brate evo molim te pa i pezoa si ugusio a ne ovo xD

6. Sednes u mikijev auto malo ga stisnes 500m crnog dima iza tebe

7. :(

A dobro, sređen je pežo sad, lepo se vozi otkad mu je urađen veliki servis.

Zivojin Misic
    Sednes u mikijev auto malo ga stisnes 500m crnog dima iza tebe

Eeee to me je podsetilo na moj prvi auto, vektru a 1.7d, jebo majku dimna zavesa je bila standardna oprema...

8. Ide ti bolje otkad si uradio veliki servis?
    Ponovo pocinjemo sa biserima xaxxaxa

9. Ne ide bolje, samo radi uglađenije, ne cvili mu remen više, manje zvrnda itd.

10. E dobro je tako. Da ide bolje znacilo bi da ga je majstor koristio za licne potrebe dok je bio kod njega jbg.

11. Kojeg kvaliteta hahha. Kupi pa nam javi utiske.

12. Dacija je najtuzniji auto za posedovati. Da imas ovu daciju bas neprijatno da ti bude od komsiluka jedino da pricas ostavio ti neko u nasledstvo ili slicno

13. Mislim, prejadno je imati dačiju i to. Al za 4k evra 2010godiste auto, plus 1.5dci. Nije to za zanemiravanje.

14. Ipak 2010 godiste je 2010 godiste.

15. За 4к евра узмеш добар БМВ 320Д. БМВ рођаци.

Б О Х О Р + + +
    О
    Х
    О
    Р
    +
    +
    +

16. Dacija bas ide uz retarda kao tilmo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.