Automobilizam

1. Hahah pa kako to misliš nemaju alat ne razumem te sad

2. u pravu si, ne kapiram ni ja što vam gazda nije kupio pet-šest panamera i cls-ova da prevozite štampače

3. šta ti je švedski mentalitet, gazda retko kupi službenicima upadljiv auto xD

4. Pa imaju panamera i cls karavan, mnogo racionalnije, u njih moze stati dosta alata.

5. Imaju mnogo konja, mogu povuci prikolicu sa dosta alata.

6. Радјард Куплунг
    u pravu si, ne kapiram ni ja što vam gazda nije kupio pet-šest panamera i cls-ova da prevozite štampače

Pa ja mislim da je to zato sto je Svedska poznata po ostrim zimama a cls i panamera su zadnja vuca sto moze biti jako nezgodno, posebno kad nijesu natovareni stampacima.

7. Natrčao sam tu u naselju na punta nekog, ok nemojte da me jebete, punto je sve to jeste, ali ova je priča:
    2012. auto, zimske gume, registrovan do maja negde, plin ugrađen, petoro vrata, sasvim pristojno deluje, 3k evra ga prodaje i kao fiksno je, dao bi ga meni (tj. ćaletu, znaju se dobro) za 2500. Vredi li to toliko? Ne bih ga na duže staze uzimao, nego eto da prebaci zimu kod mene pa da se tera dalje, ja kapiram da to uopšte nije loša priča, dinar preko 2500 već ne bih dao jbg.

Jako sam blizu da ga uzmem za te pare, ne znam ni što vas pitam ovde da me jebete bezveze al' aj sad xd

8. A ne bih ga zadržavao jer nema nešto puno mesta za alat pravnički jbg :D

9. Jednom vozi krs uvek vozi krs

10. Ako se vodis finansijama a to ti zavrsava posao ne znam ni sto pitas ovde jer znas sta mislimo o puntu

11. Pa znam šta je punto jebeni jbg nego pitam eto da znam imam li tu opciju da ga uvaljam za par meseci za iste ili veće pare, ne znam mu cenu po oglasima za te karakteristike jbg ko ikad gleda oglase o puntu pa da zna ha, ha, ha

12. A sto ne pogledas?

13. Hoces da neko pogleda umesto tebe jel

14. Ma ćale će to da pogleda ujutru, solidno se razume jbg radi s tim nonstop, a ja ću da probunarim malo kakva mu je cena po oglasima pa da vidim može li to da se proda posle na leto za iste ili veće pare, tj. da l' mi ga stvarno daje povoljnije ili mi prodaje maglu tu i sere kao da je za mene manje

15. Ja mislim da sere al nisam hteo da kazem

16. Za tebe je 2500. Inače je 2200.

Pa ja mislim da je to zato sto je Svedska poznata po ostrim zimama a cls i panamera su zadnja vuca sto moze biti jako nezgodno, posebno kad nijesu natovareni stampacima.

Toeto.

17. Kupi slikaj i u oglase za 3500 postavi odma
    Taman do proleca da ga prodas

18. Mrzi me da listam 20000 komada punta a pretraga ne izbacuje ni jedan koji je 2012-o, evo ovaj 2011 i cena NIJE FIKSNA hahaha
    https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11329623/fiat-punto-classic

19. Xaxa Boh to je taj preduzetnicki duh.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.