Automobilizam

1. Prvi vlasnik malo sutra,prvi ga je doterao iz nemacke

2. Da, kolika smo banana drzava ne bi me iznenadilo da spuste na 0.2 promila, bas ce povecati bezbijednost, nije sig za popunjavanje budzeta.

3. Pa nisam rekao da je prvi vlasnik jbg.

Preprodaje taj momak auta godinama već, a bila je priča da ga je za toliko on uzeo pre dva-tri dana pa bi nam kao učinio da ne zaradi tu jer se znamo dobro, ćale išao malopre kaže 200k skoro, firma neka ga je terala, a ističe mu atest tamo za godinu i po i našao mu neku koroziju ispod zadnjeg branika, i bolje jbg, sačekaću.

4. Da nije slucajno neka firma iz Nisa?

5. Mozda jes pa je vracena kilometraza

6. https://i.imgur.com/Ye4FBoi.jpg

tilmo voz'o, im'o kraću desnu nogu nikad pun gas nije dao, ide k'o raketa otima se iz ruku volan.

7. Taj sto je firma vozila je dobar u picku materinu

Ako ti propadne to sa slovenijom cimaj da ti nadjemo valjan autic da teras

8. Evo poceli odje da testiraju vozace na drogu :D

9. Odlican fensi auto za tatinig sina

10. Najjači je ovaj u pitanjima

Jarane masina si svegami,imas muda za ova mega auta.Zado si zadacu pojedincima.Gledajuci u tvoj profil prodanih auta,mogu se svi u gace pisnuti

11. Napisi mu da nece jebati

12. kakav bosanski ljigavac, skoro me nije neki komentar na internetu ovako iznervirao

elem, šta je ova optika na kolima?? spominjali ste da na golfa peticu može da ide optika sa gti-ja, a i ovaj amg isto ima OPTIKU

spominju reglažu trapa kad ukucam optika, jel mu to trap ili šta??

13. Optik-tjuning pogledaj xd

14. Sad sto je to prevedeno kao optika to je do srba koji EGR ventil zovu eger a superb super be

15. preživeo sam ŠVAJCIGER trideset puta u životu, preživeću i ovo xD

16. pseto, koja je bre priča s ovim terminatorom u pizdu materinu, oću da se udavim

17. Kako brt koja je prica, kupio covek robota

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.