Automobilizam

1. Gledaš ili na sajtu proizvođača automobila ili proizvođača navigacije za taj auto.

Sve zavisi, kod nekih proizvođača može, kod nekih ne.

2. Preticem autobus i kamion za autom ispred mene sto je, mozda 100 je ovaj isao. I koci kamion a ovom ispred ker izlijece i kupi ga, ja na kocnicu drugog zakacih malo, 6-7 ih ima, nije znala legenda sta ce sa njima pa ih izbaci pored magistrale jbg. Bice pokolja.

3. Ova verzija samo blindiran ima 5.5 tona i trosi 35 litara benzina normalne voznje
    Ako ga ne bi isterao na 50 evo pas bio

4. Ne brate samo zakacio malo. Nijesu veliki kerovi nego kucici pa kad nemas dje sa njima u paket sve i nedje uz put da ne pjesacis puno jbg.

5. Prelijep bmw <3

6. Dobili novog presretaca, pasat novi osmica. Ne znam motor i boju jos jbg ali limuzina je.

7. I zvanicno
    youtube.com/watch?v=Xo1pEPoYi8Y

8. Evo udes na tri trake. Izlecela lisica i dva auta u dvije trake ukocila, iza njih zena nije mogla i presla na suprotnu stranu i pravo u golfa 6 udari.

9. Обичан грађанин очевидац: жена није могла да заустави кола и ударила је у голфа и сломила три ребра.

ГТД: жена није закочила свог Фолксваген пасата 2010. годиште, алу-фелне, кожа фул и ударила је у голфа 6, фризиран, металик сиви, купљен на име и улубила му лево крило и рубове и сломила фар.

10. Ono gorivo na NIS-u, dizel onaj skuplji, g drajv ili kako, dobro je. Auto troši i do litar manje na 100km, provereno na velikom uzorku. (ne na mojih 100km po gradu) xd.

11. Probao sam to gorivo kad su ga promovisali po istoj ceni. Nisam video neku razliku.

12. Ima je. 10 % bolje ide auto. Potrosnja je ista

13. I sa benzinom 95 i 98 je ista prica

14. G drive je govno, max motion je keva

15. Poginuli poslije ovog snimka :(
    youtube.com/watch?v=hd-1l-r7exk

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.