Automobilizam

  1. Zasto da uzima pod kamatu, bolje je da daje pod kamatu

  2. Поздрав Шоми, јел бака ок о7

  3. Puši bre kurčinu ćosavi!

  4. Ccccc tilmo pa nisi valjda? Nego, kad si pazario tu C5-icu?

  5. Treba ti 3700€. I da bude lijevi volan xD

  6. Ali kako sam zagrijan za njega jebem ti samo naljepnice poskidati. Sta fali desnom volanu xD

  7. Taman da se castim za praznike, je li dobar je li dobar?

  8. Odličan. Pa promeni stranu, to je oko 1000 evra (možda malo više), e sad za registraciju nemam pojma. Kontam da se u Bosni može registrovati. Može i u CG, samo daj kintu kome treba kao i svuda u ex-yu.

  9. Druže, na našim prostorima nemaš ovlašteni servis za Hondu a kamoli za Subaru a trebaće ti jer će ga pojesti vrijeme ako već nije. Bijesan auto ko zna zna, ali da nije isplativ za nas, to je činjenica.

  10. ovlašteni servis za Hondu

    *serviz

  11. Sta promijeni stranu xaxa pa dje da nadjem tablu od imprece 15 god stare uopste. Mozda neko nekad skrsi neku do tada na desnu jbg.

  12. Зајебана налепница неке птице или змаја преко целе хаубе вуфер у гепеку да рове нећу у југићу и добродошао

  13. https://i.imgur.com/7ZN9GPW.jpg

    Fin je, samo bi ovo trebao da pregledaš.

  14. Дал ће да му пијане косјеранске клинке загледају испод сајтне шта мислиш ти на ту тему

  15. Sirotiljo, ja iz cejelesa ne bi sjeo u drugi avtomobil da mi platis ojrima

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.