Automobilizam

  1. Дух Прошлости
    Дал ће да му пијане косјеранске клинке загледају испод сајтне шта мислиш ти на ту тему

    Ja mislim da to prvo pregledaju.

  2. прелеп ауто јебему матер штета што ће овакав примерак да се прода док ја више не будем сиротиња гадна

  3. Nova Alpina A110. Isto para i iste specifikacije kao Porše Kajman, ali i ako su mi posle Rusa Francuzi broj 2 naj-bljak narod, volim rusko/francusku salatu i volim Alpine skoro k'o Flojd :) I ganjao bih ga pre nego nacističku tvorevinu:

    https://youtu.be/rarJj9ZibpM

  4. Ne znam sta da mislim

  5. To na vratima... Mislim da bi zensko primijetilo ako izlazi iz nekog objekta koji je u suterenu i stepenice pravo vode na desna vrata Markovog bmw.a koja su pod lampom, a mozda.ni tada. Tako da ja bih parkirao lijeva vrata ds budu blize trotoaru ako ides na sig.

  6. Previše nabacano svega i svačega.

  7. Dajte momci da pričamo o nekim priuštivim automobilima :/
    Evo jedno pitanje, inače dugo vremena razmišljam da iz Švabije uvezem neki Passat B7 2013 2.0 TDI, kilometraža do 140k i po cijeni do 15k ojri. Šta mislite?

  8. Isti takav imam u avliji druye moj novi

  9. Ova G klasa je zajebala i Juga za najduže nepromenjen oblik karoserije.
    U svakom slučaju, volim te kockaste dizajne iz dvadesetog veka. Poslednji auto što sam kupio a da sam baš ja birao je bila Lanča Delta :)

  10. Drago mi je to čuti Maestro, iskreno mislim da Passat u svojoj klasi nema konkurenciju. Sve ili je bolje ili gore. Najgore mi je kad mi preporuče neki Audi A4 ili Skodu Octaviu kao supstitut a realno ne ide.

  11. Drago mi je to čuti Maestro, iskreno mislim da Passat u svojoj klasi nema konkurenciju. Sve ili je bolje ili gore. Najgore mi je kad mi preporuče neki Audi A4 ili Skodu Octaviu kao supstitut a realno ne ide.

    E a ozb zašto ne?
    Ja sad treba da kupim tako neki sedan oko 2.5 L i svi mi kažu da je Škodilak dobar način da se uštede pare u odnosu na Pasata... a ne ide mi ni da je Audi gori od VW-a. Verovatno ću da nastavim sa japancima, jer ovde je malo skupo voziti evropljane.

  12. Daleko od toga da je Audi gori od VW, ali kad mi neko ponudi A4 koji je realno manji model i ne baš toliko prostran kao Passat (vozio sam sve modele A4 osim ovog zadnjeg) onda to odbijam. Nekako mi je A6 bliži tome ali opet 10k eura skuplji sa tim godištem i dosta prestižniji automobil. A na Škodu opet gledam, bar na Octaviu, kao malo slabiji model. Ne zato što ga ja tako vidim, nego zato što su i dalje motori koje VW ugrađuje u svoje automobile, malkice jači od onih koje ugrađuju u Škodine modele. Vozio sam Octaviu 2.0 2011g i jednostavno taj motor nije jednak 2.0 Passatu iz iste godine. :(

  13. Pa oktavija ti je klasa sa golfom tj dzetom ako bas oces. I a4 je mozda blize spoljasnjim dimenzijama pasatu nego sto je audiju a6, ali pasat ima mjesta unutra ko a6, koji je naravno premium i skuplji. A4 i ne samo on nego citava ta klasa je unutra sabijena i mala, ne moze se porediti sa pasatom, zbog toga ga ja nijesam ni uzeo jer mi je vazno da neko moze stati i nazad tj. nije a4 porodicno auto.

  14. A Superb? Ona je veća od Pasata ilu kako?
    Nisam lud da kupujem novo, možda '10. mi je krov.

  15. Samo znam da svako ko je imao vw oko mene više je vremena proveo u servisu nego na putu. Ja opet vozim Nisana, koji je tenk.

  16. Superb je ista klasa i platforma ali nesto vece medjuosovinsko rastojanje znaci jos vise mjesta nazad.
    Ja imam pasata b6 2010 125kw tdi, bas je top auto, malo sam razmisljao da li njega ili stariji premium ali zadovoljan sam bas.

  17. Superb je već druga priča, malo veći porodični automobil. Mada nisam čuo baš sjajna iskustva ljudi koji su ga imali, ali nisam ga nešto ni ozbiljno uzimao u razmatranje ako ćemo realno. Pogledaću, mada mislim da je on malo skuplji ipak je to neka Škodina ekskluziva :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.