Pa znas kako svi su oni manje vise izakani, i nije problem da se inicijalno ulozi x cifra da se srede te neke stvari kao kod svakog omladinca tih godina, nego konkretno sam mislio da nemaju neke boljke sto se kaze fabrički, ako sam dobro pojasnio
Tipa gledao sam fordove c max i s max, svi zivi mi popljuvase tdci zbog dizni i pumpe visokog pritiska, pa ne znam koliko je to ucestala boljka ili nije, a auto se fakticki nece gasiti takoreci
B200 ili touran. Inace cesta taksi vozila u inostranstvu.
Moze i sharan. Ford 1.8 dizel ok je prica. Francuze izbjegavati osim ako su ti bitne pregrade u patosu
Ukenjalo me je baš dosta za ta kola
Upoznam lika u Batajnici koji ima oca i majku u Švajcarskoj i 1 u 3, 4 mjeseca ode kod njih na 15 dana nadje 3, 4 auta za to vreme i dotera da dopuni budzet jer radi nesto drugo
Ono sto sam ja video imalo je jos 2 top auta tada
184 k je imala na satu servisna knjiga na coveka 1944 godiste
Ja sam drugi vlasnik
Ja to nisam verovao naravno al sam je kupio svakako jer nema tacku jebenu NOVO NOVO NOVO
Posle sam je vozao tamo vamo kod nekih mojih znalaca i rekose mi da je to sto je rekao bata po nekim šus plekovima na menjacu i plekanim zastitama na zadnjih diskovima pored dijagnostike
Jedini manu ima sto je malo tvdja malo je i do mene nisam navikao na zujalicu zakovanu za put sa sportskih ogibljenjima
Bas sam se malopre vratio iz Bga 6.2 al sam vozio dete na kontrolu te nisam presao 110 oko 95, 100 je prosek
Mislim da nize ni ne moze ni 100 grama
A npr kad sam zenu ostavio u porodiliste pa se vrati po stvari pa isao da joj nosim isterao sam je na 16 litara al 210 sam je drzao ceo autoput oba pravca mislim da mozda moze jos 10, 15 i tu joj je blokada
Ako mene pitas 7,5 je njena potrosnja kad vozis normalno
Bas fin autic koji se iznad 4000 obrtaja pretvara u mini formulu sa neverovatnim zvukom dok se na leru i do 2500 ne cuje da radi ali bukvalno. Da nema obrtaja ne znas da l radi
30 k je presla kod mene uradio sam mali servis samo eto pu pu pu sijalica nije zamenjena nista nista
Sviđa mi se baš, al bi bio prevrh da je plav kao onaj pored, svakalinijabi se videla a hondica baš ima ova lepu liniju
Uzdravlje da je izvozaš i kad rešiš da je prodaš za 2k, pusti mi pvt
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa znas kako svi su oni manje vise izakani, i nije problem da se inicijalno ulozi x cifra da se srede te neke stvari kao kod svakog omladinca tih godina, nego konkretno sam mislio da nemaju neke boljke sto se kaze fabrički, ako sam dobro pojasnio
Tipa gledao sam fordove c max i s max, svi zivi mi popljuvase tdci zbog dizni i pumpe visokog pritiska, pa ne znam koliko je to ucestala boljka ili nije, a auto se fakticki nece gasiti takoreci
nemam pojma, doce gtd odnekud pa ce ti reci
B200 ili touran. Inace cesta taksi vozila u inostranstvu.
Moze i sharan. Ford 1.8 dizel ok je prica. Francuze izbjegavati osim ako su ti bitne pregrade u patosu
Šta voze vukajlijaši, ima li neko neku finu igračku ?
Ja 640 gran coupe, bohor x5 a celt isto bmw i to 2021 godiste. Mislim da je jasno koji brend dominira?
Jebeš x5 imam Hondu Civik type S momkujem opet solidno
Tako je brate. Ako smo ozenjeni nijesmo uskopljeni hahaha
Baci neku seksi fotku hondice
Nek vam je sa srećom s bembarama, puno kilometara i uživancije.
Mogao bi meni posuditi nick pošto ga ja vozim a ti uzmi BMW hahah
https://i.imgur.com/KgZMdy4.jpg
https://i.imgur.com/COJU9T7.jpg
https://i.imgur.com/wU0hZBt.jpg
https://i.imgur.com/CtTqG0V.jpg
https://i.imgur.com/nYHp5j8.jpg
Manijake vidi da l otvaa s tel sam
Dobra bas. Kako si zadovoljan, nema kvarova i to? Koliko ti trosi
Ukenjalo me je baš dosta za ta kola
Upoznam lika u Batajnici koji ima oca i majku u Švajcarskoj i 1 u 3, 4 mjeseca ode kod njih na 15 dana nadje 3, 4 auta za to vreme i dotera da dopuni budzet jer radi nesto drugo
Ono sto sam ja video imalo je jos 2 top auta tada
184 k je imala na satu servisna knjiga na coveka 1944 godiste
Ja sam drugi vlasnik
Ja to nisam verovao naravno al sam je kupio svakako jer nema tacku jebenu NOVO NOVO NOVO
Posle sam je vozao tamo vamo kod nekih mojih znalaca i rekose mi da je to sto je rekao bata po nekim šus plekovima na menjacu i plekanim zastitama na zadnjih diskovima pored dijagnostike
Jedini manu ima sto je malo tvdja malo je i do mene nisam navikao na zujalicu zakovanu za put sa sportskih ogibljenjima
Bas sam se malopre vratio iz Bga 6.2 al sam vozio dete na kontrolu te nisam presao 110 oko 95, 100 je prosek
Mislim da nize ni ne moze ni 100 grama
A npr kad sam zenu ostavio u porodiliste pa se vrati po stvari pa isao da joj nosim isterao sam je na 16 litara al 210 sam je drzao ceo autoput oba pravca mislim da mozda moze jos 10, 15 i tu joj je blokada
Ako mene pitas 7,5 je njena potrosnja kad vozis normalno
Bas fin autic koji se iznad 4000 obrtaja pretvara u mini formulu sa neverovatnim zvukom dok se na leru i do 2500 ne cuje da radi ali bukvalno. Da nema obrtaja ne znas da l radi
30 k je presla kod mene uradio sam mali servis samo eto pu pu pu sijalica nije zamenjena nista nista
Vukajlija
Oj lovačke
Hahaha bohor i gtd najkorisniji na ovoj temi od uvijek, opišu iskustvo s vozilom, nema potrebe za pitanjima daljim, na tebi ostaje samo da ga kupiš
Sviđa mi se baš, al bi bio prevrh da je plav kao onaj pored, svakalinijabi se videla a hondica baš ima ova lepu liniju
Uzdravlje da je izvozaš i kad rešiš da je prodaš za 2k, pusti mi pvt
Japanac je to
Drugarov ortak ima subaru wrx. ajoj kolinmekre žmarci me prođu kad ga vidim sa onim povećim spojlerom pozadi uh
Ću ga uslikam pa zakačim ovde nekad
Prelepost ali stvarno