Automobilizam

1. Brate, ovaj što prodaje golfa je malo je reći nerealan. Za transfer blama mi je kada vidim da neko hoće da da tolike pare za kompakt star 20 i kusur godina, dizel motorom od samo 44 kW i troja vrata. Pa jebote šta sve može za te pare da se uzme, da l' je ovaj udaren mokrom čarapom po glavi ili šta? Jebo ga ćaća al' je lud, a još luđi taj što će iskešira kintu za OVO. Otišli ljudi u kurac, zadnje vreme došlo...

2. Velkam tu Montenegro. Inače, ođe su sa 3 vrata skuplji (stariji) zbog čvršće karoserije. I socem sa mijenjao GL, zato što je stroje vrata. A i bio je bolji ovaj koji sad vozim lolo
    Svaki čovjek ti je 'vamo budala koji auto ne cijeni preko tržišne cijene.
    Inače, dvojka fino ide sa 44kw turbo dizelom.

Da vidimo 'oće li šeka kupiti Kiju ili ovo:
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/136073#
    215KW

3. Opasan je Lancer Evo... ekstra 4x4 sistem

4. E jadan, još da kupujem ja. Keva kupuje kiu, ja Breru uzimam za jedno godinu dana.

5. Sereš da Breru uzimaš? Brate... iskreno ti zavidim. To je meni jedan do najlepših automobila, uvek se okrenem za njim kada ga vidim u gradu. Koji uzimaš, dizel verovatno?

6. Uzima breru sa kukom, bješe neđe oglas lolo
    'Oćeš vojnu prikolicu 700 eura?

7. Ma brate neka je kuka, ko će videti kuku pored lepih brerinih očiju :)

8. Pa nisam reko onu breru bem te u usta podgorička lolo
    Od ortaka ćale je neko mudo u Fiatu u Italiji, drug je inače žabar, pa kaže da će mi naći neku glanc polovnu. Ja reko daću ti 7000 on meni, nać ću ti za 5.

9. Nijesam podgoričan, nedo bog.
    A 'oćeš prikolicu? Ima 2 katadioptera.

10. Ful oprema. Čak i protivpožarni aparat, ako te neko očeše da ga lupneš uglavu šnjim.

11. Pezose, ovo mi je jedan od omiljenih automobila, ali ovo što si ti okačio je svetogrđe. Kome je palo na pamet da okači gullwing vrata na Alfu GTV?Retardirano izgleda. Ovo može biti lepo jedino ako je auto izvorno napravljen sa ovakvim rešenjem otvaranja vrata, kao npr kod Mercedesa 300 SL gullwing.

12. Ja ih baš ne volim, možeš vratima u glavu udariti, ali fino stoje. Mečki.

13. Kolko troši volvo ? Skupa registracija al opet barem je skandinavac, nije žutać ...

14. Dok Alfa nije izbacila Mita, nije napravila nijedno ružno auto da ga jebeš.

15. Ovaj poslednji (najskuplji) mi je i najlepši, ali vidi se da su svi više nego solidni. Ja da imam kintu kupio bi odma', a ne ko šaban da se ložim i puvam po gradu sa nekim mečkama, audijima itd nego k'o gospodin čo'ek u ovakvoj alfici... ostaješ zapažen u njoj sto posto.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.