Automobilizam

1. Lolo, ovo garant ode u staro zeljezo. Ovo su nase tablice cini mi se. Podsjeti me na to kako je tetak prevezao kompletan tenk u staro zeljezo Golfom II, imao je i prikolicu. Sjekli ga u komade i trpali u golf. Svih 50ak tona koliko je tezak.

Inace to je bilo poslije rata kad se vratio u Drvar, nasli su tenk na nekoj planini sakriven. Bio je pogodjen i jedna gusjenica nije bila u funkciji. Oni su to lagano sve u zeljezo. Taj golf je prenio tona i tona zeljeza i kucu napravio i porodicu othranio i sluzi i dan danas. Nikako ga on ne odrzava. Jedino on ga i zna voziti lolo jer se mijenjac pobarkao.

Golf II jedan i jedini.

2. Iskreno ne vidim šta je čudno u tome prenesti 50 tona nekim autom malo po malo. Tako nešto može svaki auto.

3. Koji auto se vidi u Egiptu na 40:55 ??? MOLIM LEPO!
    http://www.youtube.com/watch?v=XWSGzpvV0aY

4. Iskreno ne vidim šta je čudno u tome prenesti 50 tona nekim autom malo po malo. Tako nešto može svaki auto.

pa svako može malo po malo, al ovi su odjednom...vidiš da kaže da su imali i prikolicu onu od jednog kubika

5. Pezose, bez obzira. Ispada da bi se neki drugi auto raspao dok vuče prikolicu, samo Golf sve trpi. Verujem da to ne bi bio problem ni za stojadina, a kamoli za neki malo bolji auto.

6. Lolo, nije sve odjednom povukao, ali nije ni iz 50 puta.

Pristevac nemoj da mislis da sam ja neki ljubitelj Golfa II. Realno i kad bih ga dobio dzaba gledao bih da ga prodam. Ali mora se priznati da je auto tenk. To je za ljude koje smara da se bakcu previse oko auta. Sjedi, vozi dok ne stane. Kad stane ulozi 100 maraka i opet 100k km si miran...

7. Kurac stojadin. Ja kad sam u drugov blokove trpao i on krenuo svi kroz pod prosipadali, mamu mu jebem, pa sam u Vektru morao. Sa Rivom je malo bolja situacija, ali loše vuče tako natovarena.

Iz Berkovića smo ćerali po 3 zamrzivača u Golfu i to bez prikolice (ali zato imao krovni nosač). Najgore je kad neko napravi kolima 3 kuće i onda mu crknu i veli da su sranje, a ne vidi šta su pretrpljela. Ništa nije vječno.

8. Bilo koji običan auto sa krovnim nosačem i većim gepekom može da prenese tri zamrzivača, sad slabiji neki će biti trom u pičku materinu dok obavlja taj posao, ali se neće raspasti na putu i neće mu krov popustiti pod težinom. Ljudi shvatate valjda šta hoću da kažem, ne pljujem golfa već branim ostale automobile, aman. Nerealni ste.

9. Kako nerealni? Golf kao ima veliki gepek?
    Jebi ga, lada popušta sgodinama mnogo, moraš da je guraš ako 'oćeš nešta teže u nju. Što je najgore one, stojadin i dosta kola imaju slabe podove, a vlasnike boli kurac da ih krpe, pa nije ni čudno što puknu.
    Inače 2 ona velika zamrzivača što horizontalno stoje i jedan vertikalno. Jebiga, od šverca se 'vamo živjelo.
    Golf je, sve u svemu, odličan po meni.

10. Sindjelic88
    Koji auto se vidi u Egiptu na 40:55 ??? MOLIM LEPO!

Egiptu smo prodali licencu za proizvodnju zastave 128, ima ih tamo koliko hoćeš, ništa to čudno nije...

11. GTD
    Kako nerealni? Golf kao ima veliki gepek?

Hoćeš da kažeš da golf prkosi zakonima fizike, tako da njegov mali gepek prima veliki zamrzivač? SVAKI auto sa istim ili većim gepekom i većim otvorom gepeka može isto to, ako ne i više. Opet pitam da li vi ljudi čitate šta ja pišem i vidite valjda da ne pljujem nijedan auto, samo sam realan? Golf je eto dobar kao radni konj, ali ima i drugih auta koji bi se sasvim fino snašli u toj ulozi, to je moja poenta. Ajmo neku drugu temu sad.

12. Pa da. Ima auta svećim gepekom koji ne mogu poćerat' koliko i on.

13. Kako me nerviraju budale sa CG i MN tablicama, koji nabiju kola 160km/h, pretiču preko pune, prolaze pored policije, a ona ne smije da ih zaustavi jer su frizeri od ministara...

14. Krv mu jebem, pa kako natovari ovako kamion...
    http://www.youtube.com/watch?v=0FnURCqcScI

15. Šta mislite o ovome?
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_kamion/136460#

Jeftino, a veliki klirens. I veće od komšijinog.

16. Ne znam... Većina ih nema stranice, no samo ona govna.
    Samo ceradu preko i milina.

17. Našo ćale fin prednji branik 25e, sutra sabajle idem da to montiram. Za sad, mašina solidno ide.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.