Automobilizam

1. A ne sebe, no kola lolo
    Ja imam od prošle godine gume, 2 zimske, 2 M+S, a imam još 5 M+S kontinentalki, pa možda njih nabačim do snijega (samo što su na onim grđim felnama). I lance ću da ubačim.
    Antifriza ima, moraću brave da ne zalede...

2. ENO MILUTIN NEŠTA OŠO POD ZEMLJU RADI OKO AUTA!

Šta biste mi preporučili do 500 eura i malo veći klirens?

3. neku krosericu kinesku polovnu

4. Jes, pa da crkne za 3 mjeseca...

5. za kolko mogu da prodam onaj original radio cd iz alfe 147?
    nadam se da su desetine hiljada evra u pitanju?

6. Desetine eura su u pitanju. Možda čak i 40.

7. bogami nije loše
    ionako ga vozam u gepeku već dve godine.
    to su mi najjadnije bačene pare kad sam kupio cd plejer....jer sam izgubio komande na volanu, a nikad nisam nijedan cd ubacio u njega lolo

8. od 20 funti pa na gore....a ja hteo da ga bacim u djubre. sutra ima da ga stavim na limundo ako mi nisu ugasili profil

9. Ja imam neki raspali kasetofon iz kamiona u garaži. Nikad neću moći da ga naplatim koliko vrijedi :(
    Šmrc...

Jesi razmišljao o tome da vratiš fabrički, a prodaš taj što si kupio lolo

10. Men' ne treba muzika u autu, ja slušam mog benzinskog V8 snagatora sa kompresorom dok lagano klizim niz ulicu i šmekam cave...

11. A poslije dvojka glasna, ccc x)

Dobiću kadeta nazad sjutra, da malo poradim na nebu, pa ide na prodaju.

12. Ako ga do tad ne proda x)

Prištevac, kako planiraš da središ svog kadija?

13. GTD
    A poslije dvojka glasna, ccc x)

Ti da bi prigušio dizelsko čukanje golfa treba da imaš koncertnu dvoranu u autu, a ne muzički sistem lolo

14. Neam pojma, gume imam, antifriz, standarno. Mada ga zimi ne vozim često...

15. Ne čuje se on ni približno unutra, kako je spolja lolo
    Ima finu izolaciju.

16. Ja zimi mnogo češće vozim auto, jer me mrzi pješke.

17. Ma ne čuje se on unutra kako je napolju lolo
    Dobra mu je izolacija.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.