Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ima li klimu?
Ne vjerujem da je mnogo različito.
Nemam ja klimu tako da nemam ni polen filter. To sad procitah. Mali hladnjak i jest najverovatnije, ali dolazak do njega je kroz raskopanu komplet instrument tablu. Ima valjda i druga neka fora samo nju nisam izucio jos. Svidja mi se ta roletna, privatnost ovo ono. Kad ne mogu stakla zatamniti mogu to. One sa strana su mi gadne, ali ta se cini ok. Razmislicu jos...
Čuj privatnost, amerikanci snimaju satelitom pola kilometra u dubinu a ti stavljaš reletne lolo
Ma ne znam sad nista, ostali su imali problema i sa grijanjem pa su mijenjali mali hladnjak. Ja nemam, kod mene grije i vise nego dobro. Gine se...
Ali kad se upali osjeti se permant unutra. Ako me bude nerviralo icu kod majstora da mi pojasni probleme.
EDIT: Lololo, ma smijesno je samo zato sto pise roletna, da je rolo panel ili rolo zavjesica ne bi bilo toliko smijesno lolo...
Probaj nekako da zavlačiš ruku ili probuši instrument tablu x)
Đe bolan roletnu. Razumijem sa strana, da muve ne ulaze, ali šta će ti na gepek. Još je skoro pa providna, a ružna.
Samo komplet skidanje GTD, sto kaze ovaj lik, ne rade to ljudi nikad iz hira...
Provjeri i klapnu, čudi me što grije, a ne odmagljuje.
Na antifriz misliš?
Ne bi trebao da se osjeća nikad, moguće i da je problem u malom hladnjaku ili u njegovim crijevima.
Koje reče auto?
Punto jedinica.
Mali hladnjak.
Prvo vidi da neđe ne curi po kabini antifriz. Ako ne curi na crijevu, curi mali hladnjak 90%
Na antifriz mislim, lolo, napisao sam vec da smrdi kad se upali grijanje. Inace kad upalim grijanje samo jos brze zamagli...
Najprije će biti da je do njega.
Samo mislim da ćeš morati skidati čitavu instrument tablu, a možda ga mogneš kroz kasetu izvaditi.
Ne znam nista, praticu sad stanje. Odo gasiti internete.
Ma tako kad magli mali hladnjak je 100%, nemaš šta da brineš.
Ili mali hladnjak ili cijevi koje vode od njega (mada bi primijetio lokvu). Najskuplje će te ruke izaći, jer se radi čitav dan. Ukupno 100-120eura, mada možeš i sam to da odradiš (za jedno 3 dana lolo)
I staklo ti je masTno, sigurno.
Ljudi kako se rukuje glicerinom, jel se to razređuje ili se samo nanese na gumu?