Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_deo/139732#
Skupe, ali su fine.
Imate li ideju za neko veće auto do 1000 eura? Džeta jedna ima ođe, ali joj je otišao vezni. To što je suvi dizel bih lako prebolio.
Vele da uzmem senik i da se fin benzinac može naći za 1300 eura, ali mi je jako grdan.
Omega
Malo mi premašuje budžet. Kod nas benzinca nema do 1500 eura. Najbolje da gledam od 15. tj kad primim platu lolo
EDIT:
Mislim na omegu B, nema serije A da je svijećom tražiš.
Ima jedan u Nikšić, pogledaću ga ovih dana.
http://img32.imageshack.us/img32/185/123cr.jpg
Ma necu ih ni ja uzeti. Ako ne znas sta valja znas sta je skupo... Je l' ti to sebi gledas nesto vece?
Ako uzmem sve ljetnje gume, da li mogu u periodu kad zakonski trebaju zimske staviti samo 2 MS na pogonske tockove? Ne planiram voziti po snijegu sa tom kombinacijom nego samo da sam siguran od kaze u tom periodu dok je lijepo vrijeme, a vaze zimske gume. Slabo paniram voziti po snijegu uopste.
Ima njih i sve 4 za 30 eura kod nas, ali guma nije dobra. Odeš jedan dan u Široki brijeg, to je kod Mostara i kupiš dvije dobre.
Gledam za sebe neko veće auto da može povuć 7-8 zamrzivača i 6 ljudi lolo
Žale se ljudi da im je usko u golfa.
Kod nas u CG možeš samo na pogonske.
Otac mi je uzeo 4 Bridžston (mislim da je model blizak), 60-tak eura komad.
Ne vozim puno, gledacu da se malo pruzim i uzmem kvalitetnije gume da mi duze mogu biti, a i da sam siguran na njima. A onda do zime pokusati kompletirati zimski set ili barem 2 uzeti sa felgama.
Moga druga mrzi da mijenja, pa vozi na pogonske zimske tokom cijele godine. Kad padne šara kupi nove. Preko 3 godine mu traju lolo
123-ka je vrhunsko auto. Preudobna je, bukvalno ignoriše rupe. Jedini problem je što je moje godište lolo
Evo te mečke:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/137137#
Izgleda dosta zapušteno. Ako bude mehanički dobra možda pazarim.
Brate i meni se 123-ke sviđaju ali mi smeta njihova reputacija - ono, da ih samo cigani voze, ne zove se džaba ciganska sreća. Slično važi i za 124-ku. Ali su relano odlini automobili koje bih vozio, veliki, komforni, zadnja vuča koju volim, a pre svega jeftini.
Kod nas cigani ne voze auta lolo
Ja znam jedne koji su kupili slupani kamaro prije jače od 10 godina i tako stoji slupan, dok se romski klinci igraju u njemu.
Jedino što mi je vršnjak, al' ajde, nekako bih prebrodio. Bukvalno guta rupe, ležeće policajce, pružne prelaze. Ja sam jednom golfom preskočio pružni prelaz, kako je izdignut. Zaboravio da je tamo smješten, a nema bankine.
Ma za svako auto ima neka prica. Uzmes sta ti se svidja i tjeras po tom, jebi ga. Pa i ja racunam da mi traju jedno 3 godine lolo.
Ma za svako auto ima neka prica.
I to što kažeš. Mada i za mog kadeta važi slična reputacija kao za 123-ku, da se ne lažemo. :) Al' ne smeta mi to, koristi mi čisto za prevoz iz tačke A u tačku B i gotovo. Inače da imam para menjao bih ga odma', nisam vezan za njega uopšte. Moju ljubav zaslužuju neki drugi automobili :)
Ma sve je dobro kad se sredi. Možeš ti od novog auta napraviti ciganluk. Ionako je meni auto lijepo samo ako je u fabričkom stanju lolo
Naravno. Eventualno felne menjati, ali i njih izabrati s' ukusom, nikako hromirane i predimenzionisane. Ili neke sa čudnim nadrkanim paocima. I nikako raznobojne.
Danas na sivom Golfu IV vidim momak stavio narandzaste feluge sa puno onih sitnih krakova, a velicine jedno 20". Nema par milimetara do blatobrana. Ogromno! Njih 4 vece od Golfa lolol. Slikao bih nego on sjedio u autu, a nisam mogao slagati da se divim tom djelu.
Samo felne koje su išle na auta tog godišta. Možda i poneki detalj koji je serijski išao na auto. Npr ja sam ofarbao retrovizore i lajsnu gepeka u boju auta. Kod modernijih auta još prihvatam detalje koji su išli na opremljenije (npr. kvake u boji karoserije, ako su kola crna hrom keder itd.)
Još dolazi u obzir B4, ali samo limuzina.
Ja sam na X6 viđeo felne oko 25''. Gume tanke ka' na biciklu.