Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jebote ima i ajkula karavan hahaha nisam imao pojma
eo ti prištevac fino očuvana za realne pare...ako si ozbiljan kupac mogu da spustim koji evro
Fala Pezose, al' nemam kinte još, rado bi ja...
Tek je karavnka ružna.
Bokseru, moram da prećerujem, kad ostali ljudi prećeruju. Neću da dam dvojku x puta bolju od neke tamo desete, za manje para od te desete.
Imam samo ovu sliku (mobilni mi jedan nema kameru, drugi ima onu, čini mi se WGA oznaka)
http://www.dodaj.rs/f/1Z/tE/1MM4UaDD/dsc00093.jpg
Razlike:
Izgleda skoro isto kao što je izgledala '98. Samo sam radio lim oko auspuha, mnogo grije. Sobzoriom na kilometražu (a nije da je ne održavam) zadovoljan sam.
Trenutno je na autu plitki branik sa sivom lajsnom, koji je tu bio kad su kola stigla iz Njemačke.
Brate razumem ja tebe, al to su cene po oglasima kad si čuo da je neko prodao. Ili jeste al nekom debilu i zaljubljeniku. Jbt šta ću sad ja da cenim moj auto koji je stvarno u Top stanju 5000 kad vidim za šta ljudi traže 2000 za koje draskele, Ne može brate ima e46 za te pare. A i taj dreš je BMW ko moj, bar nosi oznaku kupiće ga neki mučenik i ima da ga krpi ceo život al i on vozi BMW.
Pa bilo bi dobro da ih ne prodaju za toliko lolo
1.3 prodaju i po 1300eura, grobove od auta. Od kad su ga udarili prošlo je 10 godina, još sanirano nije. Ja kad mi je naprso žmigavac, odma' sam 2 clear look nabavio, istog dana.
Prodaju 1.6 dizel atmosferac koji kad je u leru dimi bijelo, a kad je u brzini crno po 'iljadu ipo. To je mentalitet nas Nikšićana lolo
Ако ништа друго, нико неће да купи VW да би могао и он да вози VW. х)
To jeste, hvala Bogu :)
Sve na stranu, ali 200k za Ajkulu... Imam srece sto nisam zaljubljenik u oldtimere, a posebno ove izvitoperene. Citroen je kompanija sa najvise patenata u auto industriji...
Ta varijacija od tvog odlicno odrzavanog i voljenog auta do smeca koje se prodaje na oglasima moze dostici najvise razliku od par stotina. Niko ti nece dati hiljadu vise jer se ti kunes da nikad nisi vozio petero u njemu. Jebi ga, nema se para. Iskreno kad bih prodavao auto birao bih i vlasnika. Vezem se za predmete, ne bih da ga uzme neki siledzija lolo.
A sto se BMW tice, ja sam racionalan, ako nemam para da kupim neki u dobrom stanju koji necu morati krpiti konstanto i koji mi zivce nece vaditi, ako nemam za redovno odrzavanje, registraciju, tocenje... Sta ce mi? Realno ja i sad mogu skupiti pare, ali preko cijih ledja to tociti i finansirati. Nek ceka bolja vremena lolo. Tad nece biti u modi kao sad pa cu uzivati.
Kurac par stotina. Samo motor te neće izaći ispod 300 eura (ako je zreo za zamjenu), a đe je ostalo?
Uzmi dvojku iz primjera gore, kojem su jebavali oca, udarali, nemijenjali ulje po 3 godine. Kupiš za 1000 eura (što je i dalje visoka cijena za toliko izraubovano i neodržavano auto) i šta misliš za koliko ćeš ga moći vratiti u pristojno stanje? Znači ne perfektno, nego da te nije sramota pojaviti se šnjim neđe.
Inače, otišao mi sunđer sjedišta. Prvi put mi je otišao 2009, ne znam jesam li od tada preša' 120 'iljada - on ponovo. To je kad kaže čovjek "Nema veze što si ti 110kg, ja ću napraviti bolji nego fabrika". Skinuo sam i instrument tablu da malo čačkam i dođoh do konstantacije da sam od mitrova dana prošle godine prešao 31 'iljadu.
Jel' ima ko iskustva sa bullockom, ako kupim kako novije auto. Čini mi se da i nije toliko čvrst.
http://static.kupindoslike.com/-Bullock-zastita-za-automobil_slika_XL_6034021.jpg
Mislio sam to ovako GTD, imas auto iz oglasa koje kosta 2500 hiljade, reci cemo Punto. Presao 190k, bio dostavno, ima troje vrata, 98. godiste, bijeli, od opreme ima jelkicu. Takvih ih ima na piku npr. I ja sad imam svog Fiata, presao 112k, ima 5 vrata, garaziran i odrzavan, nije se niko izivljavao na njemu, 95. godiste, 2 kljuca, knjizica itd. I sad ja njega ne mogu staviti za 3000 hiljade jer ce mi se ljudi smijati, ali kad ga uporedim sa ovim koji je stavio svog za 2500 realna cijena kod mene bi bila 5000 po tim mjerilima.
Fora je u tome sto ne pije previse vode odrzavanje auta i paznja jer on ima trzisnu cijenu koju tesko moze da prevali za par stotina od gore pomenutog bijelog modela. Fazon je i u nepovjerenju. Ko ce tebi vjerovati da si ga tako odrzavao jer svi pokusavaju slagati i prevariti i zato nema niko nista. Zato prvenstveno ne bih mijenjao svoj auto jer mu znam sve cake.
Problem je sto nimalo nismo realni pri odredjivanju cijene jer nas je ego zajebao.
Pa vidi se odma' po autu kako je ono održavano i koliko je očuvano.
Ko će dati za punta 3 'iljade kad može golfa za te pare uzet' x)
Šalu na stranu, kad se krntije koje su jedva žive prodaju za 1500 eura, zašto ne bih ja moga za 2500? Jes' da se te krntije mogu popraviti, ali treba novca, a pogotovo vremena. Vjeruj mi da će danas rijetko ko kupiti dvojku koja duva na čepu, ali će zato ljusnuti dosta više para na onu koja ne duva lolo
Onaj što radi sjedišta otišao u Bosnu. Valjda se vraća za neđelju dana. Džabe pređoh 60km vozeći za autom ispred mene jer nemam cajgere. Moram naći GPS.
Dobro, Golf II je druga prica jer za njega su ljudi uvijek spremni da daju lovu. On drzi cijenu uvijek, ali za druga auta je to relativno dosta. Mada, vidis i sam da i Golfa mozes dotjerati za malo para i uzeti puno vise za njega. Cak sklopiti jednog od dva. To je zbog toga sto je specificno auto i drzi cijenu. Ti ovamo npr Fiata moras imati u savrsenom stanju da bi izvukao malo vise para nego sto kosta isti Fiat u osrednjem stanju. Taman pare koje ulozis da ga sredis mozes dobiti nazad, a nikako zaraditi. Mada, to je uslov da ga brze prodas ako ga dovedes do super stanja.
Samo ako povedeš "majstora" koji će reći da nikad nije lupan lolo
Ali, ipak, dosta bolje se prodaju oni koji su prva farba, ali očuvani. Ka' moj! Ja ga ispod 12 'iljada ne dam lolo
Gledao sam one packice kod sebe i moglo bi to poliranje dosta sakriti. Znaci da bih mogao i taj korak preduzeti. Izadje oko 60KM za mene.
Ovaj bio taksi
http://www.pik.ba/artikal/9004845/vw-passat-1-9-tdi-77-kw/
Prefarbaš ga i skineš kilometražu. Odma si u plusu x)
Prošle godine kod nas nijesi moga' da kupiš B6 TDI bez 12 'iljada eura. Čak ni BKP.
Već mu je vraćana kilometraža :D
Auta kupovati samo od starije gospode.