Automobilizam

1. golfa sam dva puta lomio. jednom sam morao da kidam zadnju polovinu i varim drugu sa otpada. pola siv pola crven, zvao sam ga pentraksil dok se nije ofarbao.

2. Pani, jel bio 'SIVI GOLF CRVENE BOJE'? hehehe ;)

3. Ja sam Samarom udario lika sa 80CC pri 70km/h (bilo ograničenje 50). Lik izletio iz sporedne ulice, bio mortus pijan, molio me da sjutra dođem do njega i da ga ne prijavljujem. Ja onda zamijenih točak, ono što je popadalo stavih u gepek i jedva se vratih kući koliko je vukla u stranu. Čovjek mi davao para koliko je tad samara vrijeđela, ja mu vratio jedno 20% (tad sam već imao Golfa). Lada nije mogla da upali, sreća pa sam i do stana stiga'. Onda stajala na javnoj površini mjesec dana i na kraju kod druga za djelove. Od dvije jednu napravio...

Bilo je i sitnijih čukanja dok sam vozio, ali nijednim kolima ka' samari nijesam jeb'o oca.
    Jednom sam se sa drugom prevrnuo u golfu trojci, pa ga ručno vraćali na točkove. On je inače službenog Mastera skucao u stijenu.

4. Koliko prelazite godišnje?
    Ja sa Golfom oko 35-40 'iljada, otkad sam prodao mercedes. I eskort.

5. manje ja, 20, 25 iljada

6. Ali dobro, iako prelazim toliko golf je i dalje utegnut.

Zamisli voziš X6 i vidiš iz suprotnog smjera Golfa i spada mu u tom trenutnku točak x)

7. А није она Тојота толко ружна колко је задњи крај комичан

http://5dcac05ecb17dc47e345-bbe3fac58700bd627b7986538e547fd7.r47.cf3.rackcdn.com/user_cars/large/d07679f87a5e907038787b60860aeb89.jpg

Овде је дизајнер мало превише потегао сакеа и испарења из отровних риба и онда пробао да стави таблицу

8. Ja razbio jedno, tudje... Bili van, mortus pjani nas trojica. Drug bio sa Kappom i ja pitao jel mogu uzeti isparkirati i napraviti krug po parkingu i vracam se. On naravno kakav je bio odma dao uz povike moze brate moj kume najmiliji lolo. Ja uzeo isparkirao odvezao sve uredno, okrenuo se i kad sam nazad malo jace pritisnem gas, nesto se pojebem u glavi i puknem na ivicnjak. Ogroman ravni ivicnjak onaj. Guma odmah pukla i feluga se pokrivila. Tu se svi otrijeznili. Stavili rezervnu da moze do kuce. Otkazao servo od udara pa je jedva stigao onako pijan kuci. Sutradan druga prica kad mu je stari skocio za vrat. Nema vise brate prijatelju. Prijetili mi svim i svacim, ali na kraju nista nije bilo. Stete oko 2000KM bilo. Tad sam imao 18 godina i nisam imao polozeno niti ista. To je mozda i prvi auto u koji sam sjeo da provozam... Cudo je kako sam nabo uopste benzinca da se ne ugasi. Njemu stari nije bio normalan pa mi prijetio da ce me naci u gradu i da ce doci kuci da starcima isprica. Ja se bojao, oladio se, 3 noci nisam spavao. A mjesec dana sam osluskivao svaki zvuk oko kuce i iskakao na prozor da vidim da ne ide taj covjek. Kakav stres jebote!

9. Imam jednog druga koji je razbijao auto 5 puta u 2 mjeseca. Sva puta onako solidnije i ostalo samo kvrcanje. Znam i momka iz naselja koji nema auto, ali zato je 6 puta razbijao tudja. Mnogo ga boli briga za to i nastavlja uzimati, a ljudi mu nastavljaju davati. Lud je za BMW-om pa je zato razbijao 2 puta e39 od komsije... Nije nikad bilo nesto strasno, ali bilo je stete fine svaki put.

10. Jebeš kola koja ivičnjak ne mogu proć'. S pravom te je jurio i ja bih da mi neko auto tako ovjeri lolo

Ja sam sa jedno 16 godina dok me je vukla Niva da upalim (ja u fići bio) upalim! Onda otac Nivom zakoči, a njoj slabe kočnice i pravo u branik. Onda smo ispravili sa 2 zamaha plastičnim čekićem.
    I po snijegu sam Samarom udario u jedan kombi, čini mi se Reno Trafik bio (imah 18 godina).

11. Umalo da me uvate panduri sunce ti jebem, ja ko na kurac posle treninga da odvezem druga, a znam da ih ima tud, izlazim na glavni put, on par metara od mene sa leve strane, ja brzo desno, srećom me ne zaustavi inače bi položio u kurcovdanu.

12. Tako sam ja kad nijesam imao zimske gume na Mercedesu.
    Na semafore stojim, ja prvi u redu, iza mene niko. Pali se zeleno i na 10 metara od mene izlazi policajac sa lizalicom, a na 2 metra prije njega skretanje za lijevo. Dadoh lijevi žmigavac, mahnuh čovjeku, on osta ka' posran.

13. kad bijeh mali, kod kafane šume, izleće krava na put i pokupi je bmv neki srbijanskih tablica. jak bmw, pala mu krava na haubu, smrskala šoferšajbnu, koči čovjek a u susret nama koji nailazimo iz suprotnog smjera. ukoči tajo i stade, htio u rikverc ali bješe kolona iza njega. ukoči bmw na tri metra od nas, pade ona krava mu sa kola i slomi nama branik. krava je preživjela udes.

14. A ja mislio da dok si ti mali bio samo su se fijakeri drndali lolo

Isto tako je jedan Srbin u avgustu Reno Senikom udario kravu neđe kod skretanja za Šipačno. Nema mu desne strane kola do kabine, a krava leži, slalom moraš da radiš.

15. А јесу те крупније живуљке зајебане, још посебно кад прође рог кроз стакло

16. Zajebano je i ovce. Vozim za nekim pežoom i ispred njega izlijeću ovce i to baš dosta njih. Jedva iskontrolisah da ga ne zalijepim, a krajsler koji je bio iza mene se pope na bankinu i priljubi uz zaštitnu ogradu.

17. Danas reko pravo sposla da svratim po neke slike. Ta radnja zaslike na magistrali jedna kuća. Ograničenje 60, ja vozim 80km/h, iza mene neki mercedes i vidim iz daljine mi blica crni golf 2. Ja prikočim na 60, mislim da je policija. Kad lik bješe na 40-50 metara od mene rukom poče da mlati kroz prozor. Ja ukočih, stadoh pore njega i čo'jek mi veli:
    "Da ne znaš možda kako se kisjeli KUPUS?"
    Pa majku mu jebem, stane na sred magistrale da to pita. 'Ajde što je stao, nego muškarac od oko 45 godina, a ne zna kako se kupus kisjeli. Onda se priljubih uz njegovo auto, da kad me obilaze ovi iza mene sa strane ne moraju silazit' mnogo sa puta i počeh da mu objašnjavam.

Voze ljudi, a nijesu nizašta sposobni. I poslije kažu što ginu...

18. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/141447#
    Fino se čini, samo benzinac.

I moj golf je registrovan do februara:
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/141522#

Samo ja mog ne dam za "samo" 1850 eura x)

19. Mislite li da je ok cijena za ove felne?
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_deo/141622#

Jes' da su male, ali bih ih zaa zimski set.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.