Automobilizam

1. Slabo koje auto tog godišta iz uvoza nije...
    Laguna jedinica benzinac je vrhunsko auto.

2. Šta misliš koliko otprilike troši Laguna 1 2.0 benzinac? Gledao sam i njih nisu nešto skupe.

3. Malo joj je skuplje održavanje, ali ne troši mnogo, možda 8-9 litara.

4. Kakva je to voda oko nje x)
    Samo, znaj da su original djelovi malo skuplji.

5. @Др Јанковић
    Trunu mu rubovi, a i mek je za naše puteve.

6. Ovo ne izgleda toliko loše:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas3774441/fiat_500l_trekking_novi_model/

Samo što su mu sjedišta kratka, subotu mu jebem.

7. Ručica mjenjača i ručna su mi ružni, a i više sam ljubitelj njemačkih enterijera...

8. Овај ми се ич не допада, делује ми к'о Фиат који жели да буде Ауди

http://www.carautoportal.com/car-images/audi/audi-a2/audi-a2.jpg

9. Da li je moguće da vam nijedan nov auto nije po meri? 500l je bomba od auta, odličan auto. Tebi ne valja enterijer. A šta voziš druže kad ti ovaj ne valja? Vidim da gledaš oglase 15 godina starih automobila, možda su oni bolji?

10. Malo troši, ali je ružan ko kurac i nekako gej.

dok je Hamond za upravljačem modela Porsche 911 GT3 jurio 143 km/h

Au, to je preveliko opterećenje za to auto x)

11. Za te pare mogu da uzmem Oktaviu ili možda čak i Superb koji su 50 puta bolji i pouzdaniji od 500L.

http://www.autocacak.co.rs/models/new-superb/Documents/Superb.pdf

12. Meni se ne sviđa dizajn enterijera, ali dobro su ga sklepali kako je ispao od obične 500-tke.
    Inače djeluje pristojno, iako se za te pare može kupiti auto iz kojeg će odzvanjati: "Selo moje pod planinom, dolazim ti slimuzinom, džepovi mi puni para, zovite mi konobaraaaa" lolo

13. mickey993
    Za te pare mogu da uzmem Oktaviu ili možda čak i Superbm koji su 50 puta bolji i pouzdaniji od 500L.

Baš znaš da li je pouzdaniji, auto pre par godina krenuo u proizvodnju i ti znaš da je nepouzdan. Svašta. Znate kako ljudi: Pokupujte svi lepo VW i Bog da vas vidi, to su najbolji auti na svetu. Najlepši, najpouzdaniji, najatraktivniji, najkulji, najjeftiniji. Ko ima više kinte nek uzme neku mečku i to je to. Promenite lepo ime teme u VW i ostali nemački automobili pošto se ovde uglavnom na pomen nekog ne-nemačkog auta većina ljudi zgražava i traži dlaku u jajca.

14. Fehler In Allen Teilen = FIAT

Moj ćale je Oktaviom na taksiju prešao 380 000 km i auto je i dalje ekstra utegnut.
    Ne znam na šta će 500L da liči kad se u salonu već raspada i kracka mu plastika.
    A i u svim FIAT-ovim salonima su neljubazni strašno, dok su u Škodinim ipak mnogo bolji zaposleni.

15. Za mene kola koja počinju da skiče i ispuštaju razne zvukove iz sjedišta, kasete, table ne zaslužuju da nose bilo kakav znak na haubi.
    Nadam se da će priča sa ovim Fijatom biti drukčija, iako od Krome i Tipa nijesu izbacili model kojeg je pratio zavidan glas.

16. Ne znam na šta će 500L da liči kad se u salonu već raspada i kracka mu plastika.

Važi.

A i u svim FIAT-ovim salonima su neljubazni strašno, dok su u Škodinim ipak mnogo bolji zaposleni.

Ovo ne znam da li je istina, ali je irelevantno kod kvaliteta auta. Inače stvarno zajeban razlog.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.