Automobilizam

1. Čekaj, da li bi ti dao 16000 eura za auto u nekom salonu gde ti se obraćaju kao džukeli, a ne kao prema kupcu? Ćale i ja uđemo da vidimo kakvi su, a oni seru kao da niko nema para da kupi njihovu krntiju.
    A i to što gledam 15 godina stara kola je potpuno irelevantno ovde. Imam 20 godina i radim 6 meseci. A kada budem ušparao dovoljno sigurno neću uzeti Fiata, samo Alfu od italijana.

2. Ćale i ja uđemo da vidimo kakvi su, a oni seru kao da niko nema para da kupi njihovu krntiju.

Ja kad bih kupovao neki auto ne bih ga kupovao zbog ljubaznosti prodavaca, već zato što taj auto hoću da kupim.
    A što se fiata tiče, uopšte ne kažem da je to najbolja marka na svetu. Za naše uslove je dobra. Ispadoše silni kupci brojnih Fiatovih modela budale što ga kupiše, je l' da? Kod nas je to najprodavanija marka, jer se kod nas i proizvodi poneki model. To je plus jer je jeftiniji, delova ima gde hoćeš i nisu preskupi. Takođe i brojni su servisi.
    A tebi GTD je najveći argument protiv nekog auta da je pederski. Definiši mi to. FIAT 500l pederski? Ako pod tim podrazumevaš dopadljiv dizajn eksterijera i enterijera, prostranost unutra a kompaktnost izvana, solidne motore i malu potrošnju, prihvatljive performanse onda jeste pederski. I ja bih bio srećan da ga imam.

3. Nisam ja rekao da je pederski, a i ne mrzim fiat uopšte. Od novijih fiata bih uzeo bravo ili kromu, konkretno taj model mi se ne dopada i kraj. Ukusi su različiti, imam druga kome je audi seljački auto pa mu ne pričam kako je audi lep i dopadljiv.

4. Audi i jeste seljacki auto, bar u Srbiji. Sto ne znaci da ne bih voleo da ga imam.

5. Prijatelju, za A2 sam reka' da je pederski, a kod 500l mi se ne sviđa enterijer i on nikako nije dopadljiv.
    Da nemam u šta drugo da ulažem, pored toga što mjesečno izađem na 1200 eura (zagarantovano mi je 700) i što bih imao sasvim dovoljno da kupim 500l da rasprodam svu pokretnu imovinu koju imam (i golfa i pasata i traktor i 3 prikolice i rovokopač, pa i 3 dizelska i 2 benzinska agregata) ne bih ga nikad kupio. Nadam se samo zbog države i ekonomije da će ga neko drugi kupiti...

6. To što je Fiat najprodavanije auto u Srbiji svakako ne govori o kvalitetu Fiata već o kupovnoj moći Srba.

I druže, za te pare što se prodaju naravno da ćeš vidjeti svaku sitnicu.

Jebiga, golf košta 1000€, i toliko se od njega i očekuje. Imam 1000€ i mogu da kupim golfa.
    A ako dajem za auto 15000€ normalno je da ću da prigovorim da su mu sjedišta neudobna. Jebiga, za te pare mogu da kupim ama baš svašta, što bih kupovao nešto što mi ne odgovara.

7. Odakle vam podatak da je Fiat 500 najprodavaniji auto u Srbiji?

8. Kp je rekao Fiat 500? Mislio ssm na Fiat uopsteno.

9. To je samo zbog Punta dok ga jos ima da se kupi kao novog, zato sto je bio najjeftiniji NOV auto. Svi mali Fijati su se uvek dobro prodavali u celoj Evropi, i ovaj 500 se odlicno prodaje, opet ne kod nas nego u Evropi.
    U Srbiji ce uvek najprodavaniji bit najjeftiniji NOV auto, ko sto je bila Dacija Logan, ili Punto, ili sta god.

10. I još ga zovu fićom, a daleko je od jeftinog. Čak je i u Sloveniji i Češkoj jeftiniji nego u Srbiji...

11. To je samo zbog Punta

Upravo tako. Jes' da ne pokazuje neke zavidne karakteristike, ali skoro svak može da ga prijušti i da kaže da vozi novo auto.

12. Auto?

Vama je punto AUTO?

Zaključajte jebenu temu.

13. Motorno vozilo. Nešta između mopeda i automobila.

14. Samo da napomenem da je Fiat 500l sa subvenvijom od 3000 evra mog1000ao da se kupi za 11000 evra. A u Evropi se fino prodaje, cak ga u autobildu hvale. A Fiat 500 je lajfsjl autic, zato je i skup. Isti je slucaj i sa audijem a1, pa to nisi pomenuo, GTD. S tim da je daleko sarmantniji od Audija. I bolje se prodaje.

15. Daleko šarmantniji? Bože sačuvaj.

Lajfstajl autić?
    Jebem mu mater, kupim juga, pospem kantu jupola po enterijeru i kažem to je lajfstajl autić. Lajfstajl molera za samo 10 'iljada!

16. Nisam baš kvalifikovan da pričam o autima nešto, al prvi komšija ima 500l i kroz priču vidim da nije baš oduševljen, kaže da bi, da može, sigurno uzeo neki drugi za te pare. E sad što, da ga jebem.
    http://www.youtube.com/watch?v=zNVtT6Gx8KY

17. Pitaj ga bi li uzeo eskorta uz doplatu. x)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.