Automobilizam

1. Sviđaju mi se u posljenje vrijeme karavani. Kad uloviš divljač samo je preneseš sa haube poslije slikanja u gepek bez obaranja sjedišta.

2. GTD jebe auto kurcem u auspuh!

3. Ja nisam bio ljubitelj karavana i onda odjednom, jedno jutro se probudim, stanem pred ogledalo i nešto je prelomilo u meni.

Valjda kako više starim tako više razmišljam o praktičnosti :)

4. http://www.polovniautomobili.com/oglas4078146/volkswagen_buba_replika_porsea_911/?utm_source=mejling_lista_pa&utm_campaign=oglasi_2013-11-21&utm_medium=sadrzaj

Оно, паркираш пред клуб, сви очекују да ће да земљу тресе, а кад га креснеш оно '''трррртртртртртртртр'' карактеристично

5. Šta je po tebi najjači džip za lov?
    Dobar je defender, ali ako ima točak na haubi ne možeš slikati plijen na njoj. Niva mi je zajebana, jer ima mali gepek. Golf je dosta niži, ali d. svinja izgleda dobro na njegovoj haubi x)

Ja karavane kupujem kade mi trebaju. Ođe je zajebano svukud parkirati. Nekad parkiram kao smart, pa su me nedavno i prijavili saobraćajcima i ostavili cedulju, ali sam pobjegao prije nego što su stigli.

6. Др Јанковић
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4078146/volkswagen_buba_replika_porsea_911/?utm_source=mejling_lista_pa&utm_campaign=oglasi_2013-11-21&utm_medium=sadrzaj

Оно, паркираш пред клуб, сви очекују да ће да земљу тресе, а кад га креснеш оно '''трррртртртртртртртр'' карактеристично

Bar će da trese uši.
    Obožavam zvuk bube :)
    Jedan komšija je neđe slećeo sa njom i 2 godine vozio sa kamenom u podu, pošto je dupli.

7. Kad pocnu da ti se svidjaju karavani, gotovo je. To je kraj bezbriznog zivota znam ja po sebi lolo...

Ja sam malopre stavio zimske gume na Pasata, namazo kedere, preparkiro Landrovera da bude prvi, i najbitnije otisao u selo kamionom i doterao 20 metra drva, jer sam bio ostao na dva panja.
    Svake godine se nadam da nece biti zime, i kurac. Globalno otopljavanje je laz!

8. Ja nisam bio ljubitelj karavana i onda odjednom, jedno jutro se probudim, stanem pred ogledalo i nešto je prelomilo u meni.

Valjda kako više starim tako više razmišljam o praktičnosti :)

Jes' vala, ne može se jebavati po Meganima i ostalin Clio kurcima.

9. Ау како сам се одушевио, а онда исто толико сморио кад сам му видео цену...

10. Ma kurac, prošao sam ja fazu jebavanja po kolima, nije zbog toga, sad izgleda uplivavam u ono 'žena, djeca, čeljad'.

Najbolji za lov je samuraj.

Malo, okretno, izićeš gdje hoćeš, imaš tovarni prostor u koji može stati i lovima i 3 kera i puške, nazad se lako može nakačiti boks sa kerovima ako imaš, naprijed može bull bar za svinju, a i vuk se taman prostre po haubi (onako normalan primjerak).

11. Ma ne mora penjanje, više volim da se tiho šunjam i malo nosim plijen :)
    Razmisliću o tome ako budem kad imao para za posebno auto za lov, a fino se čini Samuraj. Volim te male džipčiće kao njega i kampanjolu za te svrhe.
    Kad pomenusmo Megan, sjutra ću i njega malo provozat', pa ću napisati o svakom pojedinačno par riječi.

12. I one slajdere za Nivu neće niko da kupi, baš me čudi xD
    Ovako izgledaju:
    http://i21.photobucket.com/albums/b290/vbcommodoreguy/DSC01183.jpg

Vjerovatno ću jedan staviti u pasata, za samoodbranu dok ne skarabudžim nešta od njih.

13. Ma neće to niko da kupi, ja prodajem slajdere za samuraja već 3 godine, krenuo sam sa 100€ završio sam na 'ma samo nosi jebote, evo ti džabe' al neće raja ni tako, vjerovatno hoće da im ja to donesem i navarim još.

14. Vjerovatno ću napraviti bul bar od njih, kad je takva situacija.

15. Usrali su mini.

PICKETINE!!

16. Koliko god vama svi Bmw modeli izgledali isto to samo govori koliki ste nemači poima :)

17. Đe si stručnjak, nismo te poznali.