Automobilizam

  1. Ja ne bih volio da imam kola koja loše leže po krivinama, ma koliko jaka bila, jer kod nas u Crnu Goru ništa sem krivina ni nemaš lolo

  2. Ma znam da je sprdnja, nego ne kupuje se masl kar zbog ležanja na putu. Ako prihvatiš tu filozofiju, prihvatićeš i lošije ležanje. Mada mogli bi da počnu na osavremenjuju ogibljenje i da smanjuju masu novim masl karovima, jer su sve snažniji... Mada mi se dizajn ovog novog mustanga ne sviđa previše, nekako mi je mnogo moderan, a ja to ne volim. Ja bih lepšeg dizajnirao čini mi se.

  3. GTD
    Ja ne bih volio da imam kola koja loše leže po krivinama, ma koliko jaka bila, jer kod nas u Crnu Goru ništa sem krivina ni nemaš lolo

    Pa što onda voziš golfa lolololo

  4. Pa mislim da ford ne sme sebi da dozvoli to da sa tom filozofijom udje u evropu. Drugo je amerika. Nego nesto sad razmisljam, koji bi rivali bili njemu u evropi? bmw 6, audi s5..?

  5. Pazi, mustang se kupuje zbog prestiža, a uostalom i svi evropski konkurenti njemu, da se ne lažemo. Misliš da neko kupuje bmw 6 da bi ga terao kroz krivine? Uglavnom ne, nego zbog pozeraja. Bar većina. E sad ja se nadam da će novi mustang biti bolji po tom pitanju.

  6. Nema on rivale, iz jednostavnog razloga što fabrički mustang ne može da primiriše audiju ili bmw-u. Kad se malo doradi, onda postaje ozbiljniji.

  7. Nijesam baš siguran da se kola od 20-tak hiljada kupuju zbog prestiža. Možda zbog kurčenja na ravnom jedino.
    BMW 6, CLS itd. ljudi pretežno kupuju zbog performansi, a dobro leže u krivinama, da se ne lažemo. Ko 'oće isključivo auto radi prestiža kupuje S klasu, seriju 7, A8.

  8. Misliš da neko kupuje bmw 6 da bi ga terao kroz krivine? Uglavnom ne, nego zbog pozeraja.

    Pa pravo da ti kazem, ja mislim da kod nas kupuju zbog toga. Mislim da u inostranstvu mnogo vise obracaju paznju na lezanje i uopste tehnicke detalje. Ali to je samo moje misljenje.

  9. Džaba ležanje, kad imamo puteve iz doba Rimskog carstva.

  10. оће неко југића за 40 јура полован нема радио украден је , један курац за затварање прозора је сломљен па сам набио шрафцигер али може да се затвори,

  11. ДА ДА , ВАЉДСА ЈЕСТЕ ЈЕБЕМ ЛИГА НЕ СЕЋАМ СЕ КОЈИ САМ МЕТО

  12. Taj šrafciger, je l' krstasti?

  13. 'El 45?
    Jesi ga ćer'o na Dyno test kad?

  14. Taj šrafciger, je l' krstasti?

    ахахах

    Није лоша та комбинација, ако не баронишеш наравно. Ко оће да се иживи ето прилике.

  15. Kakvi su zadnji amortizeri, pošto pretpostavljam da sjedaš nazad kad ga goniš na tehnički? Fino bi bilo Jugo za 40 eura, ako je u razmjeri 1:1. Da se pogodimo oko cijene. Nudim 29.

  16. Posljednja ponuda:
    Dovezeš kola kod mene u Nikšić (ne na šlepi, da se uvjerim u ispravnost), dam ti 10 eura i ja ti platim kartu nazad. Može? Karta je 10-15 sigurno ako si iz Beograda, što smatram za dobru ponudu.

  17. Tek viđeh ovo:

    Pa što onda voziš golfa lolololo

    Dobro leži golf, ozbiljno. Idem njime 100km/h tamo đe nijesam smio samarom 70-80 (da se ne bih prevrnuo).

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.