Automobilizam

  1. Da napišem malo o ležanju auta iz tog perioda.
    Mislim da najbolje od njih leži suza, ali je jebeno niska (nijesam ekstremno testirao ležanje, jer nije bila moja). Ali kad suzu podigneš, na visinu golfa (ili nekog drugog auta), golf (odnosno drugo auto) leži bolje od nje. Jebeš ga, tako dizajnirana.
    Što se tiče samare, klasično kao lada. Jednom sam sa puta širine 3 metra, pregledna krivina, nema nikog iz suprotnog smjera (inače golfom tuda prolazim 50km/h bez problema) samarom pri 50-60km/h slećeo. Dobro je bilo što je sve ravno, ali ta livada na kojoj sam završio (imao sam možda 18-19 godina) je malo "upala", a bilo jutro i rosa, pa sam se o čudu zabavio da izvučem na cestu. Eh, to su bila vremena.

  2. Ovo šćedoh da vas pitam.
    Pasuje li maska sa citana na reno?
    http://2.bp.blogspot.com/-RpTQPSJa5Qc/T4y1aHuHDMI/AAAAAAAHXDg/wsLtLPaUgcI/s800/2013-Mercedes-Citan-Van-11.jpg

    Drug 'oće da kupi mercedes, ja mu velim da ne kupuje, da uzme reno jer je isti kurac, on veli mečka je mečka, jedino da promijeni prednji kraj pa da ispa'ne da vozi istu lolo

  3. Suza mi mnogo meka, ponire pri kočenju, naginje se u krivini dosta

  4. Jel' odignuta. Dobro leži po meni, možda najbolje u klasi. Svemirski brod za eskorta x)

    EDIT:
    Kad spomenu kočenje, vraćam se sa puta, noć, gasim duga lik mi blica ko lud, usporim na 80 i vidim totalno zarđao trougao i audi 80 na sred puta. Glavom sam udario u šoferku, simulirao ABS, na metar od njega se zaustavio, a onaj trokut pokupio. Onda sam upalio sva 4 i nalupao lika i jebao mu majku majčinu.

  5. A možda ja samo brzo vozim, kekekeke. Nije odignuta, samo mekana.

  6. Jes' mekša je ona dosta, ali su dobra kola. Jel' 1.3?

  7. 1.6, benzin. Ono, za grad i neko normalno krstarenje auto putem solidna, za kurčenje i cepanje guma i nije nešto... Mada zna da iznenadi ponekad kako povuče.

  8. "S" ili "i"?
    Ja sam četvorku SDI uspio da potpišem lolo

  9. Nije S, i je. Mada mi ponekad zašlajfuje kad ga teram u drugoj na 4000 obrtaja i više kad ga nagazim.

  10. Dobro, nije prećerano jak, tj. ne smeta mu toliko što je mek. Kod GSI-a mi jedino smeta što je previše lagan pozadi.

  11. I nije nešto ova Fabia.

  12. Felne mu ne stoje baš, a fali mu i spojler prednjeg branika.

  13. Ma tamo ih voze masovno, kukala im majka kad im je to dobro auto lolo

    Sad se sjetih ovog auta:
    http://aebergon.perso.neuf.fr/photos_Citroen/MAJ_sept_2007/AX_Sport1_AR_T.jpg

    Tetak ga je imao. Jako dobar za grada, ali ima fabričku grešku. 2 puta mu se podigla hauba i slomila šoferku i ulubila krov. Isto se desilo jednom njegovom poznaniku. Onda ga je prodao.
    Zna li neko šta detaljnije o tome?

  14. GTD o kakvoj stabilnsoti pričaš u Golfu dal si realan? Znaš li šta je potrebno za stabilan auto? Jedna od jačih stavki je međuosovinsko rastojanje a Golf je tu kerov kurac zato je i udoban ko čamova daska. Daj bre nemoj da se zajebavamo ovde.

  15. kad se GTD kurči na semaforu sa golfom nekom liku koji vozi alfa romeo i ima ribu na suvozačevom http://25.media.tumblr.com/104028644887d3bbc7d1f74d1c09fd65/tumblr_mwl032c9TM1s02vreo1_250.gif

  16. Зајебавају те ГТД немој да се примаш, сад су се договорили на чету.
    Голф два је супер ауто.
    Поздрав од Ајакса.
    Пољуби ми космополиту.
    ЋАО

  17. Pa u svojoj klasi (među svojim konkurentima) jes' stabilan, da se ne lažemo. Jebiga, probaj.

  18. GTD, kako se razumiješ u motore? Mislim u motore kao prevozna sredstva, ne kao dijelove istih.
    Isto bi me zanimalo koju vespu preporučuješ da uzmem onako solidnu polovnu do 600 jevreja i ako bih pazario motor od 125 kubika, kol'ko bi preporučio da izdvojim za neki polovan najviše? Ja sam mislio da idem do nešto manje od 1500 ako bih se odlučio na to ali je problem što sam visok 226 cm pa ću najvjerovatije morati čopera a ne znam da li je to dovoljno novca za pomenuti.

    Isto, pošto sam čuo da si ti takođe visok čovjek, zanimalo bi me da li znaš neki automobil koji ima onaj šiber pomjeren ulijevo da mogu da izvadim glavu kroz njega dok vozim jer sam poguren i kad vozim sa zadnjeg sjedišta.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.