Automobilizam

1. Lik zvao za BMW. 'Oće zamjenu za Alfu 145 twin spark. Koliko sam razumio nešta nije u redu sa obrtajima. Vjerovatno varijator faze, pošto je to najčešći problem kod twin spark motora. Veli da 'oće da mu doplatim, što sam kulturno i gospodski odbiJo.

2. Ajde da ne kopam po 435 strana, koji BMW imas i za sta i zasto bi ga menjao? Inace, bezi od 145 i 146, iako licno obozavam Alfe. 145 mi se dugo svidjao, pa sam pitao dosta ljudi i citao svasta. Stvarno je problem sa njom. Struja je uzas, stalno nesto smeta; varijator je zlo, gori od k-glave sa plinom, mada, ako su obrtaji moze biti da vuce negde fals vazduh, ili da mu ne valja step motor (mada ne znam koliko vredi rizika); trap je...recimo neprilagodjen nasim putevima i ima da lupka i zeza svaki cas, a twin spark motori, koliko god bili napredni kad su se pojavili, su malo nezgodni za odrzavanje kod nas, a i skuplje su im te svecice. 146 je isti auto samo sa jednim parom vrata vise. Ajde javi sta trazis, pa da vidimo sta ima...

3. Дај тебра кад си већ толко у тим круговима, нађи ми неког да оће да купи Лансера отелих се продавајући. :Д

4. Živim u Crnu Goru ja. Dobio sam prije 10 dana e30 316i u kompenzaciji, nemao čovjek u kešu da mi plati.
    Reka' sam kolegama majstorima, slabo ko me zove.
    Pored njega imam Golfa 2 GTD 1.6TD '87 i Pasat B3 GL 2.0 16v '93.

5. @enemyofthefreeworld
    Jbg, druze, slabo se sta prodaje. Ja sam prethodni auto prodao za 700e, a bio je sasvim ok Pug405 sa novim motorom sa dir ubrizgavanjem i plinom i registrovan skoro celu godinu. Srce me bolelo. Prosto narod nema para. Imas li oglas negde, baci link ovde? A i nisam ja neki preprodavac, nego me samo zanimaju automobili. Mislio sam da GTD trazi nesto, pa, posto sam cesto po oglasima...

@GTD
    Uuu, pa ti si bas VW covek :). Ovaj ti je visak, pa bi da ga utopis pre nego sto bi neku zamenu, je l' to? Ako je tako, mislim da ti se isplati da ga zamenis za nesto sto se prodaje (nikako Alfa 145 :)), pa makar malo i doplatio. Neko malolitrazno gradsko sranje, ljudi to sad kupuju (Punto 1, npr, sad su dzaba, posto je Puntu 2 pala cena), ili pak nesto starije, a da ljude drzi nostalgija (poput tih VW masina koje vec imas). Naravno, ovo ti pricam pod uslovom da ne mozes da nadjes kes. Imas li oglas negde da ga pogledamo malo?

6. Ja pasata bez ogrebotine, motor vrhunski 700 eura platio. Nijesam ni mislio 145, ionako im je getriba krš. Nemam đe da ih skladištim, možda bi nekako mogao da završim švercovanje u BiH i registraciju tamo x)
    U garaži Golf, Pasat i TV730. U dvorištu RD600B, A8 D2 i e30. Prije sam imao Samaru (slupao neke 2005.), Vektru B, Audi 100 C4, Mercedes W210 i Ford Eskort 4. Dok sam radio kao VK vozač sam vozio i Sprintera putara, Lagunu jedinicu i Dafa. Sjajna kola.

7. Danas mi ćale reče ako oću da uzmem od nekog njegovog prijatelja Ford Ka, da mu dam eskorta a ćale da mu doplati još 250e. Inače ga ceni 1300e, al on duguje ćalu 300, pa taman da se uklopi da mu ovaj jos 250 da, znaci eskorta cenimo 750. Razmisljao sam, pederski mi je to auto, mada jes 2000. godiste..

8. Jebote, ford ka. Neka što je ružan, nego:
    http://fordglobe.org/history/ka.jpg

9. Ne znam sta da radim majku mu...

10. Zamisli muškarca u fordu ka. Papučar ili peder. Jebote, momačko auto gledaš. Ne znam šta se teže prodaje, ono ili eskort. Stavi periku ako ga kupiš lolo

EDIT:
    http://blog.neotrucks.com/ugly-car/

11. E insektikone, baguje mi nesto sajt

12. Izgleda kao testis.

13. Uzmi Vule Ka, jebo te Eskort kanta najveća! Nisam mislio na tvog, nego na sve uopšte.

14. Ka je još veća kanta. Gradsko auto, a toliko troši. Staviš mu plin i bukvalno nemaš gepek. Komfor 0. Nema čak ni ručke iznad prozora, što dodatno otežava ulazak. Limarija loša, ali bolja nego kod eskorta. Volan nije precizan kao kod ostalih fordova. Provozaj ga, pa vidi jeli za tebe.

15. bar je 10-20 godina mlađi
    dovoljno mu je to

16. Jebote, ružan je do bola. Gradsko auto koje ne troši ispod 9 litara u gradu, a to mu je jedina namjena. Truli kao i svi fordovi. Nazad ka' kobila.

17. Lepota je individualna i subjektivna stvar. Mada je Ka stvarno ženski auto, ali je bar bezbedniji (čitaj noviji) od eskorta, a i Vule ako nisi iskusan vozač, bolje da voziš manji auto. Opet, nadji sam šta ti odgovara.

18. jeste da je ružan ali onaj mu Eskort za koju godinu jedino u staro gvožđe će moći da ide
    ka je bukvalno 1998+ godište
    to je idealno u odnosu na forda iz '83-84
    ma mora da manje troši, gde će toliko??

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.