Automobilizam

  1. IDC, brate da ti kažem ja nešto, iako nisam ni ja mnogo stariji od tebe. Zajebi prepravke, tuning, styling, LED svetla... Vozi kola u originalnom stanju jer je sve ostalo seljanija, shvatićeš to jednom.

  2. Brate pristevac onako zelja mi je da kupim taj bmw crveni, zatamnim stakla spustm ga, malo crne felne. ofarbam u zuto ili zeleno kljesta od diskova. ubacim ksenone, nesto od onih klipova gore, zamenim lonac auspuha i neki chip tuning. Malo se izvim barem ce mi posel biti srce na mestu mocicu da kazem i ja sam to imao radio... :D zar nije?

  3. Zatamniš stakla do 30-50% i ne prećeruj sa brojem felni. Možeš čip. Fora sa crvenim (žuta i zelena su za moj ukus previše drečave) kočionim klještima je toliko isfurana...
    Lonac možda nekako. Ovo ostalo seljanija.

    Najviše se bojim da ćeš ga neđe slupati, pošto nemaš baš mnogo iskustva, a izgleda si željan dokazivanja x)

  4. Vec sam slupao caletovu vektru c 2,2 :D
    Ti nisi nikada slupao kola?

  5. Pa jeste. Zato sam ja lepo ganjao deda-strica da mi proda w124 pošto mi se mnogo dopada taj auto. Vektru ću da uvalim ćaletu, taman 1000e da dam čiči za kola i ostatak što mi ćale da ću da ostavim sa strane za ne daj bože popravke i neka sređivanja.

  6. Svojom krivicom nijesam. Istina, bilo je sitnih čukanja npr. na parkingu, što je i normalno kad se uzme u obzir kilometraža koju prelazim.
    Tebi je rizično dati volan u ruke, nekom ćeš zagorčati život lolo

  7. Зар то није е46?
    Ја нисам никад својом кривицом слупо. :Р
    Зато ћу сад да се частим кад продам лансера нечим фииним.

  8. Ma nije rizicno vise bilo je ona kada sam ih krao od caleta i strica to sam radio kad sam imao od 14-17godina, vise se ne kurcim. Prosle godine sam isao sa ortakom na more u grcku i sve sam ja vozio bez problema i egzibicija. Msm i dalje volim da na ravno stisnem i da prvi krenem sa semafora :D

  9. http://2phast.com/500e/e55-17.jpg

    Šta mislite o ovakvom volanu? Više mi se sviđa nego ovaj što ima već.

    http://www.tapicerki.carsdream.com/allegro/fotos/mercedes/w124_sportline/000.JPG

    Ručica menjača mi je ok, ovakva je iako je manuelni menjač

    https://i1.ytimg.com/vi/3jIyVVeWphY/hqdefault.jpg

  10. Šta mislite o ovakvom volanu? Više mi se sviđa nego ovaj što ima već.

    Мало ми изгледа скарабуџено. Премодерно за остатак ентеријера, мада није толико страшно, може да прође.

  11. Jebi ga, i ja sam sa 12 vozio i kamion, pa ne mogu reći da sam sa 16 bio iskusan vozač. Samo nemoj da driftuješ u naseljenim mjestima, ideš preko 100km/h u gradu (osim po bulevarima), prelaziš sa 80km/h preko pješačkog na kojem ima pješaka ili pored škole i slično.
    Jebeš ga, to je ka' vožnja bicikla. Probaš da voziš bez jedne ruke i kažeš da nije ništa strašno. Tako isto probaš i bez ruku. Samo kad padneš sa bicikla najgore što ti se može desiti je da zadobiješ modricu ili izbiješ oko, a ako slupaš kola pri većoj brzini možeš da ubiješ i sebe i druge.

  12. Šta mislite o ovakvom volanu? Više mi se sviđa nego ovaj što ima već.

    Više mi se sviđa originalni, ali ni ovaj nije toliko loš.

  13. Ma da sve je vezba i iskustvo. Msm ja sam traktor vozio od 10 god a radio neku kevinu dedovinu od svoje 14 i tako sam naucio da slusam motor. A te egzibicije kao sto su velike brzine u gradu ne radim i ako sam vozen kneza milosa 200 na sat. Ja na autoput i tu ga teram, volim i onaj deo od autoputa preko kragujevca (ne znam kako tacno zovu taj deo)

  14. Nemoj samo da luduješ (posebno sad zimi) sa zadnjom vučom dok ne stekneš iskustvo.
    Evo nekoliko mojieh savjeta:

    Nikad nizbrdo nemoj da kočiš motorom, dok je uzbrdo poželjnije. Ne davaj naglo gas u krivini, ne mijenjaj brzine naniže u istoj i ne preporučujem kočenje kad se već uđe u nju.
    Ako ti zadnji kraj bude bježao dodaj gas i volan blago zaokreni i drži tako zaokrenutog u suprotnom smjeru od smjera krivine.

  15. Hvala ali sve te savete znam posto imam dve sofercine u familiji ne zna se ko je veci sivonja jedan je kamijondjija a drugi vozi u vladi ceo zivot one protekularne sa rotacijama

  16. vozi u vladi ceo zivot one protekularne sa rotacijama

    Taj prođe autom đe neko ne bi pješke x)
    Milina je službeno auto, još ako ima preko 200KS.

    Samo se drži originalnog izgleda auta. Nikakvi spojleri, diode i taj kina stajl.

  17. Kad je ovako hladno, dal' mi je ''zdravije'' za auto da ga parkiranog držim pod ručnom ili u prvoj?

  18. Aj sada da ne otkrivam puno na forumu ali iskreno da ti kazem da mi sledi krv kada me vozi tim sluzbenim audijem velike kubikaze. TO SU SIVONJE!!

  19. Aj sada da ne otkrivam puno na forumu ali iskreno da ti kazem da mi sledi krv kada me vozi tim sluzbenim audijem velike kubikaze. TO SU SIVONJE!!

    Jel A8 4.2?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.