Automobilizam

  1. GTD koliko se ja razumem pajero je klasa iznad.
    Ajde po vama koji je ultimativni terenac (mislim u svim cenovnim rangovima i svim kubikazama......)?

  2. Panda terenac?

    Ju mast bi jebeno kiding, rajt?

  3. Klasa iznad čega?
    Samo sam reka' da bih njega ili Uaza uzeo da kupujem ozbiljnog terenca.

  4. Mislio sam na nivu da je pajero za nju klasa iznad

  5. Ma nevezano za Nivu i Pandu sam pomenuo Uaza i Pajera. Niva i nije terenac, nego putničko auto sa povećanom prohodnošću.

  6. Dobro oces da odgovoris koji je po tebi ultimativni terenac?

  7. Za razumne pare (vjerovatno ima boljih, nego nijesam vozio, pa ne mogu ništa da kažem) bih uzeo Uaz 469, Pajero, Tam 110 ili Pinzgauer. Za malo veće vjerovatno G klasu.

  8. Od mog druga iz osnovne, ćale voli da ide da se zeza sa tim off road stvarima i kupio je ovakav džip za 2500 eura (msm da je bilo 2012 godine), motor je 2.5 td e, sad dal' je ubačen il' je fabrički takav, ne znam.

    http://www.rangeroverenthusiast.ch/images/Range2003.jpg

  9. Ne znam koja serija Range Rovera ima vazdušne jastuke (ogibljenje) nazad, pa zna da legne, a popravka 600-700 eura.

  10. GTD
    Prištevac, Panda nema šta da traži u kategoriji "mali terenac" pored Nive i Samuraja, nego mene baš i nije potreban mali terenac. Samuraj bi bio vjerovatno tijesan i skup, a Niva za te pare vjerovatno u krš stanju i moralo bi se dosta uložiti.

    Ti si kačio onog golfa 4x4 i rekao da je dobar, a ja zato rekoh da je Panda dobra, jer je od tog golfa sigurno bolja kao terenac. sad, hardkor terenac nije ni jedan ni drugi.

    PANDA 4X4 ZAKON!

  11. Panda dobra, jer je od tog golfa sigurno bolja kao terenac

    Neuspio trol.

  12. Kakav trol bre? aj jednom budi objektivan, neće te ubiti. Pišam se u Golfa.

  13. Pa jesam objektivan. Poštujem tvoje mišljenje, iako je po meni glupo.
    Stara Panda, 2-3 motora sam vozio (tačnije sam se vozio), 4x4 je bila "Fire". Mala i praktična kutija i ništa više. Uz brdo je moraš vrćeti na 4 hiljade obrtaja kad nema snijega, još lošije ide pod opterećenjem. Da ne pominjem ako staneš na uzbrdici. Prilično niska naprijed, nazad ima krutu osovinu. Jedino joj valja pogon (mislim da je Puhov, koliko me sjećanje služi).
    Pandu bih jedino koristio da idem neđe na piknik u prirodu. Po šljunku.

  14. Ultimativni terenac iz fabrike - Nisan patrol y60

  15. http://novosti.rs/vesti/srbija.73.html:476009-Tenkovi-helikopter-i-Zandarmerija-spasavaju-zavejane-u-smetovima-jos-40-ljudi

    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/161996#
    Nevrijeme se sprema, a ovo jedina Niva bez plina na oglasima. I baš da ta ne bude registrovana.

    Skočimišu, ima li šta da bi preporučio do hiljadu eura osim Golfa da pristanem na zamjenu? Uslovi:
    Da nije kraće od 4 metra i da nije zadnja vuča.

  16. Od terenaca ili obično? :D

  17. Može i jedno i drugo, al' da ga nije baš lako zaglaviti u nametu. Nameće mi se Golf kao logično rješenje. I nek ne bude osjetljivo na prelaženje malo veće kilometraže.

  18. GTD
    Može i jedno i drugo, al' da ga nije baš lako zaglaviti u nametu. Nameće mi se Golf kao logično rješenje.

    Ajde lepo i civilizovano, takođe i argumentovano da prodiskutujemо ovu tvrdnju. Po čemu je Golfova prednja vuča u prednosti nad ostalim prednjim vučama? Je l' to neka specijalna prednja vuča? Da li ima samoblokirajući dif, nema, ima standardni otvoreni. Za dobar grip zimi su bitne dobre gume, lanci, kao i to da je veći deo mase auta nad pogonskom osovinom, što i jeste slučaj kod svih prednjepogonskih automobila, ne samo kod Golfa.

  19. Nameće mi se Golf kao logično rješenje.

    http://www.petrol-head.com/files/2012/07/lada_2116_11.jpg

    Видео сам је данас у граду, види ти Русе што су се промангупирали. Баш се ретко виђају.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.