Automobilizam

  1. Što će ti toliko čudo? Autoprevoznik?

  2. Dobra zarada na sređivanju, a možda i otvorim firmu. Mada, konkurencija je 'vamo velika i mislim da bi neki drugi pos'o bio uspjeliji.

  3. A znači, primarno ti je da ga preprodaš. Pa ok, valjda neće puno otići na ulaganje.

  4. Limariju sam radim. Enterijer prvo da operem, pa da vidim na čemu sam. Kontam da folije neće koštati preko 40-50 eura. Vanredni troškovi uzmimo da su hiljadu eura. Iopet sam na dobitku.

  5. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/179942#
    Jebeš mu majku, za ove pare ne može da bude loš, pa da nema ni roming.

  6. Ne bi ni smela da budu skuplja kola koja su punoletna, samo su kod nas prenaduvane cene.

    Videh ovo i mnogo mi se dopalo sudeći po čičinom iskustvima sa Fordom. Pre 3 meseca je kupljen nov akumulator, sada Orion neće da upali zato što je stajao napolje na -4. Meni je Vektra stajala napolje, a w124 u garaži mada nema grejanja u garaži i i jedan i drugi su upalili na ''pola'' ključa.
    http://i.imgur.com/osZ5dvP.jpg

  7. Obično ispod Fordovog 1.6D ili 1.8D moraš da pališ logorsku vatru, jer teško pali zimi. Ja Golfa upalih na -7(toliko bilo u garaži) prije neko jutro isprve bez čoka (sauh kod dizela), još godište ka' Orion.

  8. Добар је Форд, возио сам два модела и оба су се сјајно показала.

    Нови Фокус иде као алва.

  9. Ja imah samo jednog, šta znam, bolje od Juga i Rusa.
    Novog Fokusa su ugrdili, mene bio ljepši stari model.

  10. Ако поредиш Форда са југићем и руским самоходкама онда оно..

  11. Viđi ga, što je fin. Ovo neki specijalni ekekti na sliku?

  12. Scouser
    Ако поредиш Форда са југићем и руским самоходкама онда оно..

    Jebi ga, nije bolji od npr. Golfa ili Suze (govorim za onoga kojeg sam ja imao), a nije ni u cjenovnom rangu sa istima.

  13. Jebem li ga što se efekata tiče, nađoh na guglu.

  14. Bilo je dosta starijih Citroena kod nas, posebno GS (pošto se sklapao u Novom Mestu). Stric mi imao jednog. Motor je kao na dlanu kad skineš vezni lim, mada me je nervirao onakav gepek, ali fina su kola bila. Valjalo bi nešta staro restaurirat.
    I Reno 4 je od Francuza 'vamo bio popularan. Danas mu stavljaju "softop" od Twinga.

  15. Па Суза је стара 25 година и у то време да, голф 2 и Суза су били испред свог времена. Причам за ове новије моделе, много су се побољшали. А имао сам Форда 87 и 2006 годиште (упоредо са Голфом) и нисам имао неке замерке. Мало можда мењач на овој старијој фиести, док је нова објаснила у сваком смислу.

  16. Jebeš ga, novije nijesam imao. Ono što mogu zaključiti putem vožnje je da imaju dosta precizan volan. Ne sviđaju mi se nejednaki zazori, a i to što novi Fokus nema amortizere na haubu.

  17. Ljudi bre, danas su Fordovi auta, solidnih motora, moderni, često sa najboljim voznim karakteristikama u klasi. Fiesta, Fokus, Mondeo... Ne bih se bunio da imam jednog, to je sigurno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.